search
top

Vandring mellem de gamle genuine pubs i London

London Pub Crawl

Denne tur vil føre dig til nogle af Londons bedste, ældste og mest genuine pubs.  Samtidig kommer du forbi nogle af meget kændte seværdigheder og du vandrer gennem nogle bydeler i London, du måske ikke ville vandret i ellers.   Løjpen går lidt på kryds og tvers, så du skal få lidt motion også.  Dette er en pubcrawl jeg selv gik en lørdag i London med nogle venner.  Se op for fristelser på vejen. Det er mange pubs man går forbi, og det kan være svært for de som er tørste, men vær tålmodig, for det venter en bedre pub ret rundt hjørnet.  God tur!

Start ved at tage eller tuben eller gå til Chancery Lane.  Den ligger ved vores første stop.

1. Pint

5 Gardiner

Cittie of Yorke – Trækatedralen

London Pub Crawl

Lad dig ikke lure af den lidt beskedne facade.  Når du kommer ind den lange gang, åbner det sig et af de mest grandoise publokaler jeg har sæt.

Kig efter:  De smukke aflukker, det fantastiske trækatedralskibet og de flotte store tønder

London Pub Crawl
Du kommer tæt på St. Etheldreda’s

Efter denne grandoise start og hvor vi har startet med at lægge basisen for en lang dag.  Da går vi ca 400 meter og forbrænder en slurk øl (29 Kcal).   Skulle man være i det kristelige humør efter å ha været i trækatedralen, kommer man tæt på kirkene.  St. Andrew HolbornCity Temple og St. Etheldredas Church, som forøvrig er en Rosminian kirke, skal ikke blandes med Rosmarin.  Vi skal nok dække det det kan bruges til senere.

2. Pint

5 Gardiner

Ye Olde Mitre Tavern – Gammel hygge Fra 1546

Kan være lidt vanskelig at finde i det lille smug.  Historien sidder i væggerne.

Kig efter:  De små rum som alle har forskellig karakter og stil

Vi går videre, og går ind i nogle gader i Holborn. Ikke de store seværdighederne.  Vi skal gå ca 700m, og pas på, ræt før vi kommer til neste mål er der en stor fristelse.  Turen er 700 meter og puben på hjørnet ser indbydende ud, men hold ud, vi er der snart.

3. Pint

Seven Stars – ”Ingen smerter hos Tom Paine”

Bohemagtig pub som overlevde  den store bybrand i 1666.

Kig efter:  Den franske inspiration, katten som er kaldt op efter Tom Paine og ejeren Roxy en tidligere TV stjerne

Med 3 pints er det på tide at gå vores længste tur . Den er på 950 meter, og når man går ud, så vil man se at London er sat sammen af forskellige små landsbyer.

London Pub Crawl

På vejen passerer du Lincoln’s Inn Field, det største square i London og  University of Arts,  Men vi er mere interesseret i ølkultur og går til et sted som går hånd i handske med det før nævnte rosmarin.

4. Pint

The Lamb –  ”Home of the snob screens”

London Pub CrawlSnob screens

Vi køber ikke så meget lam her, men får os god frokost med vor pint.

Kig efter: De snobbede skillere over den store flotte bar

London Pub CrawlDu passerer også Comway Hall

Mette og glade går vi videre til næste perle.  Her passerer vi Conway Hall. Det er et landemærke for Londons uafhængige, intellektuelle, politiske og kulturelle liv.  Men denne gang er vi mere interesseret i viktoriansk ølkultur og går til neste stop, som er opkaldt efter dronning Victoria’s  6. børn
5. Pint

Princess Louise –  ”Londons vakreste Viktorianske bar?”

Prinsessen er nyoppusset, og utrolig vakker. Med egne aflukker, overflod af mahogny og etsede spejle.

Kig efter: Alle de vakre detaljer, og dette er et meget godt sted at gå på toilettet :-)

Denne gangen skal vi kun bevæge os rundt et hjørne.  Efter 200 meter finder vi et sted som ligger smukt placeret hvor flere smug mødes.

6. Pint

The Ship Tavern –  ”Præstens gemmested”

Illustratoion fra The Ship Tavern i gamle dage

Her har det været servering siden 1543, og stedet har en blodig historie.

Kig efter:  De vakre smug udenfor, og stedet hvor præsten gemte sig for bødlene

Denne gang går vi lidt længre.  Du kommer forbi  Twinings Museum. Men vi er ikke på teacrawl, så vi går til neste sted.  Man valgte at bare kigge ind på Ye Olde Cheshire Cheese. En meget gammel pub, men vi valgte en anden i fleet street.  Måske den pubben som minder mest om en ”vanlig” engelsk pub  på ruten. Men det skal  jo også med.

7. Pint

The Old Bell –  ”Avisgadens Perle”

En dejlig ø bar, med skillere.  Godt atmosfære

Kig efter:  Den dejlige øbar, de forskellige mennesker

St. Pauls Cathedral

Nu skal vi kun på en 400 meter lang tur.  Men her får vi et pragtfuld udsyn til en af de største attraktioner i London.  St. Pauls Cathedral.  Den står godt i stil med vores neste stop.

8. Pint

5 Gardiner

The Blackfriar –  ” Et guddommeligt sted for visdom!”

London Pub Crawl

Når man kommer ind er det som at komme ind i en kirke. Hyggelig, med mange visdomsord hængende rundt i marmor.  Det er også god plads ude.

Kig efter: Visdomsordene inderst i katakomben, den flotte bar og interiør

Er der fortsat med?  Til neste sted er det faktisk over 3 km, så vi fandt ud at vi skulle tage en taxa.  Det skal vist også være det sikreste.  Men er du til sightseeing, kan du jo se Tower Hill som vi passerer på vejen

9. Pint

Prospect of Whitby –  ” Hanging Judge Jefferys favoritsted”

Lonsdon Pub Crawl

Et meget flot, gammelt (været beværtning her siden 1520) og dejlig sted ved Themsen, også fyldt med spænnende historie, som også Dickens frekventerede

Kig efter:  Galgen udenfor, udsigten over Themsen, nyd en udendørs pint udendørs

Det er også langt til næste, specielt når det begynder at blive vanskeligere at gå ret efter så mange pints.  Derfor tog vi igen en taxa.

Charles Dickens var gæst på vores 2 sidste pubs

10. Pint

The Grapes –  ”Stedet Dickens udødeliggjorde”

Selv om Dickens frekventerede mange pubs, var det denne han udødeliggjorde i” Our Mutual Friend”  Husk også at få med dig udsigten over Themsen fra balkongen bag.

Kig efter:  Den flotte udsigt og den gode stemning

Efter denne tur, er man vel grydeklar.  Vi brugte en 10-12 timer på turen.  Fik gået og set mange ting, mødte mange glade mennesker.   Du har også fået set mange af de bedste pubs i London.  Er ikke dette nok, vil jeg også anbefale at gå på Nag’s Head om du er i nærheden af Harrod’s

God tur!

Kort over denne vandringen


Vis Vandring mellem de gamle genuine pubs i London på et større kort

Comments are closed.

top
Get Adobe Flash player