search
top

Tuborg Julebryg

Tuborg Julebryg

Jeg kan godt huske min første Tuborg Julebryg eller Snebajer. (Sne)stormen slog mig overende. Det var på et værtshus på Frederiksberg, den 5. november sådan ca kl 20:59. Et trofast forhold opstod der og da. Den flotte dybe varme mørke farve, med det tætte hvide skum. Tror ikke jeg kender en smukkere øl.

Det var også kærlighed ved første slurk.  Var det duften af kanel, nelliker og kardemomme, som gir lovnader om julens sødme som gjorde det? Selvfølgelig,  men dråben for mig, var den sidste anelse af engelsk lakrids.  Siden har jeg set frem til hver J-dag hvor denne dejlige drik bliver sat fri.

J dag 2009
Den er selvfølgelig en del af vores julefrokoster. Den kan bruges sammen med silden og en Løiten Linie, eller med den lune leverpostej, mørbrad, flæskestegen og anden. Den skal vist være godt med Røget fisk også. Tuborg Julebryg er en pilsner med en alkoholprocent på 5,6%

Tuborg Julebryg Etiket

Julebrygget har vært på gaden siden 1981 og i 1990 introduceret man J-dag, et af de bedste markedsføringstunts i historien.

Nogle ølentusiaster er ikke så glad i snebajeren og mener at det kun er markedsføring. Men man finder de samme mennesker ude i byen under snestormen på J-dag. Så jeg tager det som et tegn på at den er ikke så ringe, enda.

I dag iklæder jeg mit blå nissetøj og fejrer min andre danske kærlighed!

Glædelig Jul og et godt Tub’ år!

Se også posten Dansk Tuborg Julebryg VS Norsk Tuborg Juleøl

PS. Bliv fan af Gule Gardiner og Klassiker på Facebook
PS. Bliv fan af Gule Gardiner og Klassiker på Facebook

No Responses to “Tuborg Julebryg”

Trackbacks/Pingbacks

  1. J-Dag 2011 - Sneen falder den 4. november. | Gule Gardiner og Klassikere - [...] er historien bag måske et af de bedste marketing stunts for øl i historien? Tuborg Julebryg blev første gang …
top
Get Adobe Flash player