search
top

Berlin Bar – 4 Gardiner

Berlin Bar ude

By: København, Danmark

Revisit.  Fortsat den god stemningen. Anbefalet!

Første anmeldelse  3. juli 2010:

Denne skiftet navn fra TrykBar Frederiksberg til Berlin Bar ved pinsetider.  Dette for at ikke blive forvekslet med TrykBar i indre by.  De har om muligt endnu mere fokus på tysk øl.  Det er snart kun tysk øl i hanerne.  Udover dette har de et stadig større udvalg af flaskeøl og whisky.  Personalet er meget venlige.  Her er resten af anmeldelsen jeg skrev da de hed TrykBar:

Berlin Bar baren

Vi har tidligere rost TrykBar i Indre By, og vor forventning ble stor når vi gik aftentur og så de havde også åbnet en på Frederiksberg.  Tidligere lå Diplomaten her, og det var ikke et sted man ville frekventere.  Forventningen blev indfriet når vi gik ind. De har gjort en lille brushup af stedet, og det er til det bedre.

Det første del af lokalet med den flotte mørke bar, og bordene rundt er der fortsat, men inderst inde har det sket meget. Nye billeder af gamle filmhelter, nye bord og bænke.  Du har den gode værtshusstemning, men er ikke for udslidt!  De har også flotte blyglas vinduer.

Berlin Bar

De har ikke så mange øl. For det meste monopoløl, men har et par internationale som Spaten, Franziskaner og Leffe. Prisene er hyggelige frem til tidlig aften, og de har også bonuskort, som gør at du får hver 10 øl gratis.  Men vær på vagt, det er lidt tilfældig hvem som får det.  Men er du heldig og får et, så gælder dette også på Tryk Bar i Indre By. Betjeningen er ung og hyggelig. Gæsterne er meget forskellige, nogle på min alder og op, som er igen fra Diplomaten, og flere unge som kan lide Tryk Bar konceptet og øludvalget.

De har også et meget godt udvalg af aviser, både de tabloide og til de mere seriøse.

Du finder Berlin Bar her.

Dagens Beer Quote:
“Sometimes when I reflect back on all the beer I drink I feel ashamed – Then I look into the glass and think about the workers in the brewery and all of their hopes and dreams. If I didn’t drink this beer, they might be out of work and their dreams would be shattered. Then I say to myself, ‘It is better that I drink this beer and let their dreams come true than be selfish and worry about my liver.'”

-Deep Thought, Jack Handy

Gule Gardiner og Klassikere

Værtshuse på Frederiksberg:

Vis

2 Responses to “Berlin Bar – 4 Gardiner”

 1. Carsten Oechsner siger:

  trænger til opdatering…… Berlin bar er snart 3 år gammel og der er kommet mange tiltag siden. der er f.eks. nu over 150 forskellige flaaskeøl kun fra Tyskland….. åbningstiderne er blevet udvidet osv…

  • jericgulgardin siger:

   Hej!
   Tak for påmindelsen. Benyttet jer ofte for en pause når jeg boede på Frederiksberg, og holdt øje med jer. Men efter jeg flyttet til Østerbro (2 år siden) har det ikke blevet til noget. Jeg kommer på en revisit når tegnebogen er fyldt op igen efter julerushet :-)
   Med venlig hilsen
   Gule Gardiner :-)

Trackbacks/Pingbacks

 1. Værtshusguide: En lille 3 års opsummering | Gule Gardiner og Klassikere - [...] Trykbar Frederiksberg  nu Berlin Bar [...]
top
Get Adobe Flash player