search
top

The Pony – 4 Gardiner

Gule Gardiner og Klassikere

By: New York City

Er det muligt?  The Pony serverer kun Amerikansk  Øl. Kan man være på et sådant sted?   Det er en stund siden at dette var en god joke: “What’s the similarity between american beer and making love in a canoe? – It’s fucking close to water”.   U.S.A er en af lederne i ølrevolutionen, og de har mange spændende øl.  Derfor er det med en vis spænding jeg går ind på baren for at sætte mig på ponyen.

Gule Gardiner og Klassikere

Baren er dejlig stor.  Dagens udvalg bliver ikke som i København vist på tavler.  Her er man moderne og har udvalget på store fjernsynsskærme.  Lokalet er lavet rustikt med bare murstensvægge, bænke langs væggen, samt en tønde her og der.

Gule Gardiner og Klassikere

Øludvalget er varieret, og det smager da utrolig godt.  Lidt for godt.  Det danner sig klister på stolen.  Amerikanere er nemme at komme i snak med, og sidemanden har lyst til at tale før han skal på koncert.  Fra Danmark ja, og snakken går på Tørst over i Brooklyn og Mikkeler.  Man er pludselig bare en del af en gruppe.

Tiden og øllene render hurtig ned og pludselig skal man til neste sted.  Om du vil smage til den amerikanske ølrevolution er dette stedet for dig.

Dagens ølcitat:
Beer. Helping white guys dance since 1842.
– Amerikansk plakat.

Gule Gardiner og Klassikere

 

 

 

Comments are closed.

top
Get Adobe Flash player