search
top

The Irish Rover – 1 svag gardin

The Irish Rover bar

By: København, Danmark

Genbesøg september 2014:
De som følger denne blog ved at vi foretrækker fadøl. Findes ikke noget bedre en frisk fadøl, jeg understreget frisk, frisk, frisk. Modsat findes det ikke værre end sure fadøl. Endnu værre bliver det om personalet håndterer det dårlig – så kommer 1 Gardin hurtigt.

The Irish Rover er et meget populært sted på Strøget. Måske på grund af beliggenheden. Vi skulle bare tage en fadøl før vi skulle til et arrangement. Vi bestilte en stor almindelig. Den som kom var sur. Nu er vi ikke vanskelige, så vi prøver en slurk mere. Ingen bedring. Vi fortæller vor tjener, og hun kommer med det andet mærke almindelig fadøl. Den var surere, om muligt. Da kommer alle tjenere ud for at se hvilke besværlige kunder vi var, ”for denne var absolut ikke sur! ” Jeg prøvet at påpege at vil lagde mærke til at kunderne kun bestilte en øl og gik videre, ofte med halvfyldt glas. Måske er det en grund til dette? Ingen respons. Måske det er bevidst? Det er som sagt et populært sted, på varme dage er det per automatik fyldt op. På denne måde får de en vis turnaround på bordene. Jeg ved ikke. Et råd – bestil flaskeøl på dette sted.

Anmeldelse fra 5. januar 2011:
Midt på Strøget har denne Irske pub fået lov til at leve i flere år. Det kan man godt forstå da det er en god stemning og meget hyggelig betjening.  Det er et meget populært sted.

Det har potensiale for et meget god karakter, men det er nogle ting som ikke hænger sammen som gør at jeg kun havner på en 3’er.  Det første jeg reagerer på er “loungen” da jeg kommer ind.  Har ingenting mod lounge, men synes ikke det fungerer optimalt.  Synes også de malte stenblokker, og paneler er for meget, også det over buene. (Som dere ved er jeg imod det som er fake)

The Irish Rover inde

Så det som fungerer.  Baren er flot, med hele 25 haner med øl, og de serverer en god Guinness.  Sikkert derfor det er så mange engelsksproglige her.  Modsat baren er der bænker og stole. Gulvet er rigtigt i råt træ. Ved siden af baren er det et roligere lounge område igen.

Det vises sport fra flere skærme, og du kan også få irsk mad her.

Du finder Irish Rover her, og deres hjemmeside her.

Dagens Ølcitat:
“Everybody has to believe in something…..I believe I’ll have another drink.”
-W.C. Fields

Gule Gardiner og Klassikere

Comments are closed.

top
Get Adobe Flash player