search
top

Tennstopet – 2 Gardiner

Tennstopet

I Vasastaden ligger en af de bedst kendte ølhaller i Stockholm. En gammel ærverdig restaurant. Ølhal er måske lidt fejl da de ikke har så mange fadøl, men hyggelig er det.

Der er 2 lokaler. Til højre er der matsalen som serverer god svensk husmannskost. Stolene er i en forfærdelig rød farve, men resten er flot. Grønne vægge, en meget flot hollandsk kakkelovn. Det flotteste er faktisk loftet. Man har godt af at løfte blikket en gang i blandt! Ene halvdelen er i et flot blomstret mønster og den andre med store flotte bjælke. Der er store vindue ud mod gaden.

Tennstopet 1

Det andre lokale –puben-  er mere som en traditionel ølhal. Her er den flotte bar, bænke, meget flotte vægge. Skotskrudet tæppe forstår jeg ikke. Man kan gå videre ind til små hyggelige rum med samme skotske ruder. Man er i tvivl om karakteren, men så kommer en meget gråhåret tjener og siger – man må ikke bruge computer her……  så ser man sig rundt en gang til. Man er i de gråhåriges klub. Eller der er ret mærkelig. Det er enten de på 20 eller de grå.

Det hjælper ikke med et fantastisk lokale når man har så få øl, lever i det forrige årtusinde og har en hjerteskærende rød som hovedfarve på møbler. Har 5,er potensiale men ender på 2. Du finder de her, og hjemmesiden er her.

Dagens Beer Quote
Most people hate the taste of beer – to begin with. It is, however, a prejudice that many have been able to overcome. –

Winston Churchill.
2 curtains

Comments are closed.

top
Get Adobe Flash player