search
top

Taphouse – 4 Gardiner

Taphouse ude

Ølhimlen – findes den? Det må være et sted med stort udvalg af øl på fad, ikke? Taphouse prøver at få os nærmere denne ølhimmel med sine 61 haner med frisk skummende øl. De påstår selv at dette er det største udvalg i Europa. Vi går op ad trappen for at se om vi virkelig har kommet i ølhimlen.

Taphouse haner billede

Det er et moderne, men også let rustikt lokale vi kommer ind i. Det er lidt industrielt med betongulve, store åbne rum og industrilamper. Det rustikke kommer med den store bar i groft træ, samt de bænkene fra gamle træsveller som også er på væggene. De gamle print på svellerne gør det bare mere autentisk.

Taphouse rustikt

Øllet er jo hvorfor vi kommer. De er godt præsenteret på de store elektroniske tavler. Udvalget er godt, mens dette skrives har de øl på 59 af hanerne, og de er fra 9 forskellige lande (ca halvparten fra Danmark), 38 forskellige bryggerier og 31 forskellige typer. Tjenerne er dygtige og kan hjælpe dig gennem øljunglen. Jeg frygtet måske at nogle øl kunne blive lidt gamle, om det virkelig er nok salg af alle sorter, men alle smager friskt og meget godt.

Taphouse inde

Det er rimelig godt besøgt af hipstere og almindelige ølelskere. Så er spørgsmålet, var det himmelen vi kom i? Tæt på, for mig personlig mangler det lidt hygge, men øllene fejler intet. Håber de får love til at leve længe endnu.

Taphouse bænke

Du finder ølhimlen/Taphouse her og hjemmesiden her.

Dagens Ølcitat:
“This is grain, which any fool can eat, but for which the Lord intended a more divine means of consumption… Beer!”

-Robin Hood, Prince of Thieves, Friar Tuck

4 Gardiner

Comments are closed.

top
Get Adobe Flash player