search
top

Tag en Pokeøl på Pokeman Go Pubcrawl

beer pikachu

Pokeman Go er over os.  Jeg ser unge og gamle gå og køre rundt udenfor min lejlighed.  Med hovedet ned i telefon en prøver de at fange den Pokemon som bor her ude. Jeg hører alle gode historier om ”hvordan man får venner” og ”endelig går de unge lange turer igen”.

E6ug6qrAYTAA

Men i bund og grund er det tåbelig, så hvorfor ikke gøre noget fornuftig mens man fanger disse mærkelige digitale kreaturer? Nemlig  det at drikke en god øl.  Tag med på Pokeman Go Pubcrawl!  Vi går for det meste på gamle autentiske værtshuse som kontrast til den digitale, fiktive verden som Pokemon tilhører.

Pokeøl 1.
4 Gardiner

 

Vodroffslund Bodega – Lunden – 4 Gardiner
Hyggelig bodega på Frederiksberg med blandet publikum. Både lokale som kan lide selskabet og de unge fremadstormende fra Niels Brock.  Ejeren holder med Liverpool, men det kan han jo ikke noget for, han er ellers meget hyggelig.  Du kan finde Pokemonen Rattata i nærheden.

019Rattata_Dream

Pokeøl 2.
4 Gardiner

 

Western Bar – Diligencen  – 4 Gardiner
Et ultrahyggeligt værtshus fra det gode gamle vesten. Har du en gammel drøm om at blive en cowboy og skovhugger er dette stedet for dig. Der er grove trævægge, solide træborde og stor brede træbænke. Der er flotte rustikke lamper, stor fisk på væggen til at bryde alt det i træ.  Westerntemaet går igen i skilte som ”Fort Texas” osv.  Du kan finde Bulbasaur i nærheden

Bulbasaur_by_elfaceitoso

Pokeøl 3.
4 Gardiner

 

Cafe Stjernen  – 4 Gardiner
Nansens gade har jo blevet et hipt strøg, men på Cafe Stjernen kan man få en rigtig stjernestund på et godt gammeldaws værtshus. Man bevæger sig hurtig her.  Skiltet udenfor er lidt Dansk Folkepartiagtig, og det første man ser der inde er den røde stjerne. Så fra DF til Sovjet på 1 sekund. Du kan finde Lickitung og Fearow i nærheden.

108-Lickitung

Pokeøl 4.
4 Gardiner

 

Ørsted Ølbar  – 4 Gardiner
En af Københavns bedste ølbarer, bare slået af søsterbaren Søernes Ølbar.  Dejligt rustikt lokale, fyldt med de dejligste øl. Du kan finde Zubat i nærheden.

zubat

Pokeøl 5.
4 Gardiner


Funchs Vinstue  – 4 Gardiner

Man kommer ind et vindfang, klædt i det det typiske buede små mørke træ, palisander, som var så populært i 50’erne. Baren er i samme flotte 50’er stil med ægte og jeg gentager, ægte respatex som bar overflade.  Hvornår så man respatex sidst? Funchs er en fantastisk tidslomme med priser fra en sviunden tid også. Du kan finde Tangela i nærheden.

250px-114Tangela

Pokeøl 6.
4 Gardiner


Rosengården Bodega  – 4 Gardiner

Rosengården Bodega er en af de værtshuse jeg altid kommer tilbage til. Her er det den rigtige brune farve på vægge og bar. Altså rigtigt brunt.  Rosengården er historisk.  Under den anden verdenskrig blev tysteren “Hestetyven” likvideret her i baren.  Det sidder kugler bag baren fortsat, og de har store udklipsbøger om emnet.  De har også fået et bedre udvalg af dansk øl de senere år. Du kan finde Weedle ret udenfor døren.

13-Weedle

Pokeøl 7.

Gule Gardiner og Klassikere

Den Glade Gris  – 3 Gardiner
I en gammel hyggelig rustik bygning kan man få billig og godt øl, samtidig som du kan se verdens bedste fodboldhold. Behøver man at sige mere?  Du kan finde Venonat i nærheden.

048Venonat_Dream

Pokeøl 8.
4 Gardiner


Bo-Bi Bar  – 4 Gardiner

Bo-Bi Bar havde Danmarks første rigtige Bardisk  En indehaver havde været sømand, og set bardisker på Manhattan, og tog de med til Danmark.  Ellers ligger den de 9 skridt fra Gyldendal, og store forfattere har fejret kontrakt eller druknet sine nederlag her. Et rigtig godt, gammeldaws værtshus. Du kan finde Weedle i nærheden.

Pokeøl 9.

Gule Gardiner og Klassikere

Cafe Halvejen  – 5 Gardiner
Et af de hyggeligste værtshus i København.  Interiør fra flere århundreder tilbage og en bar med godt og billigt øl. Klasse! Du kan finde Pidgey i nærheden.

016Pidgey_AG_anime

Nu burde man være så fornuftig at man ikke leder efter flere Pokemon.  Gør man det, kan man godt falde på Rattata, som man siger der oppe i nord. Så vær fornuftig, bliv der du er og nyd den ravfarvede og læskende drik.

pokemon

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.

top
Get Adobe Flash player