search
top

Strygejernet – 5 Gardiner

Strygejernet ud Ribe

By: Ribe, Danmark

Man får uvægerlig associationer til det store Strygejern – Flatiron bygningen – når man står udenfor Strygejernet. Som den spidse ende af et strygejern på hjørne vender bygningerne mod dig. Majestætiske. Den i Ribe blev bygget 25 år før den i New York – sikkert fordi man skulle bygge 20 etager mere i New York.

2 etager er nok når man kommer ind i denne perle af et værtshus. Vi bliver venligt modtaget med et smil når vi kommer ind fra regnen. Baren inderst inde har plads til en 4-5 mennesker og tager hele bredden foruden trappen. Her kan man få fadøl fra monopolet til hyggelige priser.

Strygejernet Ribe bar

Det er fuldt nede så vi går op på 1.sal i denne skyskraber. Det er rustikt med hvidmalede murvægge, 3-4 borde købt i genbrug med forskellige stole. Grove trebjælke i loftet. Kort sagt hyggelig.

Strygejernet Ribe ovenpå

Stemningen er meget hyggelig og imødekommende. Vi føler os meget velkomne og vel tilpas. De andre værtshuse vi havde prøvet i Ribe ga ikke helt det samme indtryk, så derfor bliver det ekstra lagt mærke til her.

Værtshusguide - Gule Gardiner og Klassikere

Vi vil gerne komme tilbage for at se om vi vil bibeholde den gode karakter næste gang vi kommer hit, men vi ender unisont på en 5’er! Et meget godt sted for nordmænd på rygeferie.  Du finder jernet her.

4 Gardiner

Dagens ølcitat:
“Beer is proof that God loves us and wants us to be happy.”

-Benjamin Franklin

Comments are closed.

top
Get Adobe Flash player