search
top

Sofiekælderen – 1 Gardin

Gule Gardiner og Klassikere

By: København, Danmark

Det er med stor forvæntning man går til Sofiekælderen som var Kim Larsen og Gasolins sit favoritsted.  Den er godt nok fået ”opdatering” siden den gang, men det skal være hyggelig med godt øl i henhold til rygtet.

Man kommer ned dobbeltdøren til godt første indtryk, men det varer kun et øjeblik.  Baren har godtnok gode fadøl, men er det nok?  Samtidig som det er gode øl, så er det også et kaffetempel, og det ser ud som det er det som vinder.

Når man ser udover lokalet minder det om et kantinelokale på et kollegie.  Jeg sætter mig ved at ledig kantinebord, men en ”venlig” kantinemedarbejder beder mig flytte mig fra dette bord.  Det skal vidstnok være reserveret.  Mærkelig da det ikke kommer nogle kantinegæster til bordet i den tid jeg sidder ved nabobordet jeg bliver flyttet til.  Har satt det i øvrigt to fra kollegiet jeg ikke kender. De syntes nok jeg kom lidt tæt på de, men det var ikke noget at gøre, da det var det kantinearbejderen beodrede.

Gule Gardiner og Klassikere

Det var mange mennesker i kantinen, men stemningen var helt død.  Som alle gode kantiner vil de også helst servere mad og latte. Så det som kunne være en renoveret bodaga stemning som man har været succesfulde med på Vesterbro, bliver bare trist her.  Har de hørt for meget på Kim Larsen, ”om lidt bliver det stille?

Ingen ølcitat for en ener.

Gule Gardiner og Klassikere

Anmeldte værtshuse på Christianshavn

Vis Gule Gardiner København på et større kort

Comments are closed.

top
Get Adobe Flash player