search
top

Skindbuksen – 4 Gardiner

Bevar Skindbuksen

By: København, Danmark.

Skindbuksen er en af de ældste skænkestuer og frokostrestauranter i København og du finder den tæt på Kongens Nytorv.  Man går ned i kælderen og folket smasker i sig flæskesteg, fiskefilet, dyrlegene natmad med mere.  Stemningen er positiv.

Skindbuksen ude

Stedet var meget populær bland droskekuske, der oprindeligt var iført skindovertræksbukser. Caféen fik derfor i folkemunde navnet “Skindbuksen”, som blev det officielle navn i 1930. Altså 200 år efter starten i 1728.

Skindbuksen inde 700

Der er vægmalerier, klinke malerier, loft malerier af forskellig kunstnerisk værdi, og det er hyggeligt.  Der er at klaver som bliver godt betjent med god musik om aftenen. Baren er ikke så stor men har de monopolske øl og et godt udvalg i snapse.

Skindbuksen inde 640

Undertegnede har fået roet ned mange nerver før jul på Skindbuksen.  Man giver konen plastikkortet, så kan hun rase rundt i det gale Magasin på andre siden af gaden.  Jeg sidder med en kold, ravfarvet drik sammen med andre skrækslagne mænd og nyder at julen snart kommer.

Menneskerne er godt voksne, men unge i sind.

Det er desværre måske lidt for mange nordmænd da denne altid er med i rejseguiderne. Men der er måske en grund for det?   Hyg jer!

Første gang anmeldt i 2008

Dagen Beer Quote:
“When I read about the evils of drinking, I gave up reading.”

-Henny Youngman

 

4 Gardiner

 

Værtshuse i indre by:

Vis Gule Gardiner København på et større kort

Comments are closed.

top
Get Adobe Flash player