search
top

Skal der være espressotempler i værtshuse?

Her om dagen skulle vi på fodboldkamp og skulle se Monopolholdet. Vi gik på Park Cafe.  Vi skulle bare ha 3 læskende  store glas af den ravlignende og livgivende væske. Det tog usædvanlig lang tid, da det var nogle espressoelskere før os. Det tager jo mere tid å steame mælken til en kop kaffe, end det tager at tappe 3 store fadbamser!  Når der er 5 espressoer eller latte eller hvad der nu kaldes før dig, tager det tid.

Fantomet Duo

Har heller ingen ting mod mælk, men hvorfor ikke indtage mælk på den måde Fantomet gør på bar – straight up og kold?  Ikke noget steaming der i gården!

Et andet gammelt eksempel er gamle ærværdige Lompa i Oslo. Som før var en brun klassiker, og nu er omindrædet til et tempel for Cafe Latte?  Det nye alter er ikke ølkranene, men kaffemaskinen som troner stort midt på baren!

Hvad sker om denne trend fortsætter?  Så hvad er din mening. Skal det mere kaffe på værtshuse?

Comments are closed.

top
Get Adobe Flash player