search
top

Restaurant Klubben – 4 Gardiner


In English

Restaurant Klubben

By: København, Danmark

Enghavevej 4 ligger denne gamle institution på Vestebro.  Lad os sige med en gang, dette er et enten eller sted. Enten elsker du det, eller så gør du ikke.  Vi er så af den første kategori.  Du får ægte god dansk restaurant/værtshus stemning. Du har ejeren Daniella Krog som styrer med hård, kærlig og fast hånd. Hun kan være lidt skræmmende om du ikke kender henne med sit brasilianske temperament. Når du kender henne er hun venligheden og kærligheden selv.

Selve lokalet er delt op i flere afdelinger.  Der er gammel tapet på vægge, slidte men på den gode måde. Der er kombination af båse og solide træborde. Ovenpå er det også et lokale, men det er ikke så hyggelig.  Om sommeren sidder man ude i Tove Ditlevsens Mindehave. En lille Oase i byens jungle.

Klubben er en restaurant, og du får alle de gode gamle danske retter. Du går heller ikke sulten derfra, da portionerne er meget store.  Jeg har taget med forretningsforbindelser på frokost her, med stor succes.

Stedet er meget populært og det kan være vanskelig at få borde i weekenden. Du finder alle typer mennesker der. Adam Duvå Hall og Mads Vangsø drev uhæmmet reklame for de i Monkey Business og det har medført at det kommer mange unge også.

Jeg vil også anbefale Klubben når sneen falder på J-Dag. Daniella og Klubben gør meget ud af dette arrangement. Bestil i god tid!

Du kan læse mere på deres hjemmeside her. Gå selv for at se om du elsker det også!

Dagens Beer Quote:
“Filled with mingled cream and amber I will drain that glass again. Such hilarious visions clamber Through the chambers of my brain — Quaintest thoughts — queerest fancies Come to life and fade away; Who cares how time advances? I am drinking ale today.”  Edgar Allan Poe

4 Gardiner

Værtshuse på Vesterbro

Vis Gule Gardiner København på et større kort

No Responses to “Restaurant Klubben – 4 Gardiner”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Pub Crawl:Valgkampruten –Den Politiske Pubcrawl | Gule Gardiner og Klassikere - [...] Klubben- Det bedste valgflæsk [...]
  2. J-Dag 2011 - Sneen falder den 4. november. | Gule Gardiner og Klassikere - [...] Restaurant Klubben Her kommer Tuborg forbi lidt senere, og der er det tryllekunstnere og trubadurer som underholder. [...]
top
Get Adobe Flash player