search
top

Palæ Bar – 5 Gardiner

Palæ Bar ude

By: København

I Ny Adelgade ligger denne perle. En gammel ædel skænkestue som fejrer sine første 30 år i disse dage.  Og lad mig sige med en gang – den holder også i dag! Der er en positiv stemning i baren. Lokalet er fyldt med ægte kunst på væggene, i en god blanding med gamle metalskilte

Palæ Bar  skilt

og et par musikinstrumenter som henviser til stedets Jazz præg. Musikken man hører er netop Jazz. Baren er i træ og der er skurede træborde. Der er også forskellige Jazzfigurer rundt i rommet.

Palæ Bar inde

Stedet er ægte dansk og sikkert ikke noget for Morten Messerschmidt og Dansk Folkeparti. Klientellet er varieret og Bartenderen ligner på Hjerne-Madsen.

Fadøllene smager godt – anlægget virker godt rengjort, i modsætning til flere og flere steder hvor øllet smager beskt. Siden sidst har den gyldne dame blevet kørt gennem midt gamle instrument – tenorsaxofonen.  Hun bliver ikke mindre smuk af dette.

Palæ Bare saxofon anker

Absolut et sted at anbefale. Her er hjemmesiden.  Første gang anmeldt 14. august 2008.  Vi har nu opgraderet til en 5’er – det findes ikke noget lignende.

Dagens Normism:
“How’s a beer sound, Norm?”
“I dunno. I usually finish them before they get a word in.”
Gule Gardiner og Klassikere

 

One Response to “Palæ Bar – 5 Gardiner”

  1. Niels Jørgensen siger:

    Byens bedste bar

Trackbacks/Pingbacks

  1. Mens verden venter – samtaler på Københavns værtshuse | Gule Gardiner og Klassikere - [...] som er omtalt er bl. a Hviids Vinstue, Cafe Under Uret, Cafè Nick, Cafe Intime, McKluud, Palæ Bar, Cafe …
top
Get Adobe Flash player