search
top

Paddy’s – 4 Gardiner

Paddys ude

By: Malmø, Sverige

Om du går gennem den smukke Lejonpassagen fra Stortorget til Kalendergaten finder du en irsk pub, som har udviklet sig til en Gastropub efter vores første besøg på puben. Det er den første gastropub jeg har set hvor der også er en scene.  De fleste irske pubber er hyggelige og Paddys føjer sig ind i rækken

Paddys haner 700

Det er en stor flot bar når du kommer ind, med et godt udvalg af interessante indtagbare ravfarvede væsker.  De havde faktisk nogle specielle jeg ikke har set før.

Som det Hvide Hus i Washington her Paddys et grønt og et rødt værelse.  I det grønne værelse ligger baren og scenen.  Her er det høje borde med barstole.  I det røde værelse ligger gastropubben/restauranten med de flotte apothekerlofte.

Paddys mad

Jeg har aldrig været en stor Gastropub fan.  Det er ikke meget gastro over en pub.  Det er der man møder de lokale til en øl, og måske noget mad, men intet fint.  Om du så vil have en posh restaurant – kald det nu det.  MEN, når det er sagt, var vi sultne på Paddys, og maden var virkelig god.  Køkkenet er rangeret som en af Malmøs bedste, noget vi forstår helt og fuldt.  Det var en spændende menu.

Stemningen er god, og det er fuldt af mennesker i alle aldre.  Vi opgraderer fra 3 gule gardiner til 4.

Dagens Normism
“What’s the story, Norm?”
“Boy meets beer. Boy drinks beer. Boy meets another beer.”

4 Gardiner

Comments are closed.

top
Get Adobe Flash player