search
top

Spanien

Jeg har tilbragt nogle dage på Gran Canaria.  Helt afslappende om dagen og lidt rundt i byen på aftenstid. Anmeldergenet rykket lidt.  Så der vil komme nogle anmeldelser derfra.  Det er værd at mærke sig at disse er ”charter anmeldelser”.  Det findes ikke værtshuse og pubs på den almindelige måde der nede.  Derfor har jeg taget charter solbrillerne på, og vurderet stederne ud i fra hvordan man kan lide det.  Det er stemningen og atmosfære som er lagt mest vægt på.

Puerto Rico er relativt oversigtlig at gå ud i.  Du har nogle steder nede ved stranden af varierende kvalitet.  Om man går op ad dalen ca 600 m kommer man til et shopping center.  Det er grimt og ser ud som en eller anden har taget nogle kasser op i et helikopter, klippet over snoren, så ligger det der.  Der er butikker i stuen, og restauranter og barer på 1. Sal.  Her er det også meget varierende kvalitet på mad, og drikkesteder.

Det er høj stemning og nemt at komme i kontakt med mennesker.  Priserne er også overkommelige for en fra Norden.  Øllet smager fortræffelig.

top
Get Adobe Flash player