search
top

Aarhus

Nu har jeg været et par gange i smilets by Aarhus, og har set lidt hvordan værtshuskulturen er er forskellig fra København.  Den store forskel er det ikke, men nogle er det.

Du kan finde de gode ægte brune værtshuse med gule gardiner begge steder. Udover dette virker det som Aarhus er lidt anglifiseret. Der er flere værtshus som har et skilt hængende udenfor som man har på pubber i England.  Enten værtshuset symbol, eller en venlig vært, som hos Peter Gift, som jeg ikke er engelsk pub. Ellers er det flere engelske pubber end irske som jeg har lagt mærke til Aarhus.

Gule Gardiner og Klassikere

eksempel på skilt udenfor værtshuse i Aarhus

 

Ellers virker det lidt mere centraliseret i Aarhus.  Det er rundt Åen (eller kanalen som jeg kalder den), de fleste og mest populære steder ligger. I det området ligger det mange gode steder.

Her på bloggen kan det måske som det er en over repræsentation af høje karakterer.  Dette er på grund af jeg har fulgt de rådene jeg fik på Gule Gardiners Facebook side.  Hvorfor kaste bort tiden, når man kan få de bedste oplevelser?  Men det er givet 2 femmere i Aarhus.  Det vil komme flere anmeldelser i den nærmeste tid fra Aarhus

Aarhus er en dejlig by at gå ud i, og det er nemt at få “venner” i byen :-)

top
Get Adobe Flash player