search
top

Definition af Gule Gardiner

Gule Gardiner er et hederstegn i en skjenkestue. Dess gulere dess bedre. Her sitter all historie og ikke minst røyken fra skjenkestuene.

Vi har derfor bestemt oss for å gradere skjenkestuer på en skala fra 1-5 gule gardiner. 5 gardiner henger meget høyt. Bedømmingen og kommentarene er fuldstændig subjektive.
Bedømming er foretaget alle tider på døgnet, med de variationer det kan indebære.  De Danske bodegaer er jo idealet, men det er ikke så mange af de udenfor Danmark.

Derfor når vi bedømmer Svenske skjenkestuer tager vi ikke tag i typiske bodegaer, for de findes ikke i store antal. Men hvad kendetegner en skænkestue, jo et sted hvor mennesker fra flere miljøer og flere aldersgrupper kommer.  Det er der mange af i Sverige.  Så vi bedømmer ikke de moderne barer, men de som altid er der…..

På Norsk kalder man ofte de gule gardiner for Brune Cafeer.

I England har vi en overrepresentation af de gode Gardiner, men det er pga vores undersøgelser før vi tager afsted, så vi ikke skal spilde tid og penge på dårlige pubs.

Vi vil anmelde så mange værtshuse som vor økonomi tillader!

Alle værtshuse er personlig besøgt af bloggens indehaver. Fra feb 2011 har jeg startet og opdatere dato på anmeldelsen til sidste gang jeg har besøgt stedet.

Blogglisten

top
Get Adobe Flash player