search
top

Om Gule Gardiner

Interessen for de Gule Gardiner  eller Brune Cafeer begynte at spire da jeg boede i Bergen tidlig i 90erne, hor man opdaget Børs Cafe. Da jeg flyttet til Oslo, dyrket jeg denne interesse her gang en kamerat fra tiden i Bergen kom på besøg.

Gule Gardiner og KlassikereLompa var en af de første inspirationskilder

Da jeg flyttet til Danmark i 1999, kom man til Paradiset for Gule Gardiner.  Jeg ble taget på værtshuse af min kone, mine venner kom fortsat på besøg, så mødte jeg også Mr. Carlsberg.  Dette gjorde at jeg ble mere og mere interesseret i fænomenet.

Jeg og min Norske kamerat talte i en stund om at starte en anmelder side.  I 2007 søsatte jeg så Gule Gardiner og Klassikere.  Den er ment som en hyllest til den genuine værtshuskulturen man finder i Danmark. Desværre dør det stadig værtshuse, men jeg ser også en gryende interesse fra yngre mennesker, samt at det er ifærd med at ske nogle fornyelser af værtshuse også.

Gule Gardiner og KlassikereJohn Mogensen er en klassiker helt

Når man er på værtshuse, er det også ofte god klassisk og folkelig musik.  Klassikere i navnet om fatter denne del.  Dette startet mest i 90erne form min del.  Det vil også blive fokuseret på dette på bloggen.

God læsning!

Definition af Gule Gardiner

Om Jeric

Det Dorske Sprog

top
Get Adobe Flash player