search
top

Mikkeler & Friends åbning værd 5 Gardiner

Gule Gardiner og Klassikere

2257 mennesker synes det var så spændende at Mikkeler åbner ny bar på Nørrebro, at de ville være med på selve åbningen. Det er spændende når Danmarks bedste brygger, laver en større bar med større udvalg af hans egne og venners øl.  Å ja, måske gimmicken med gratis øl hjalp på tilstrømningen.

Gule Gardiner og Klassikere

Vi kom desværre 40 minutter efter åbningen, og vi måtte stille os i køen langt ned i Kvarteret.  Men det var god stemning, og vi fik høre nogle amerikanske studenters syn på denne gimmicken, som var meget positiv. Efter lang tid, kom vi til bare hvor vi snuppet en øl.  Vi gik ind i det inderste lokale, og vi fik en plads ved baren der.

Gule Gardiner og Klassikere

Om udtrykket at stå som ”sild i tønde” skulle passe, så var det netop her. Ikke meget plads til at bevæge sig.  Det var en meget strategisk placering, vi nåede at snuppe en til af de gratis øl.  Men ikke mindst, vi stod først i køen, da ølsalget startet. Til stor misundelse for svenskerne bag os. Både To øls Sort Mælk og Mikkelers/Hill Farmsteads Daybreak  smagte udmærket.

Gule Gardiner og Klassikere

Jeg kan ikke bedømme Mikkeler & Friends efter dette besøg, men det tegner bra.  Både mig og min kone vil gerne tilbage hurtigt.  Jeg tager også hatten af for et sådant markedsføringsstunt.  Jeg tilmeldte mig hurtig på Facebook, hvor målet var 1000 deltagende, på selve dagen var det påmeldt 1601, men det kom altså 2257. Fantastisk.  De forsvandt heller ikke når de gratis øl var over, når vi gik ved 19 tiden, var det fortsat ”sild i tønde”.  Gratulerer med en succesful åbning!

3 Responses to “Mikkeler & Friends åbning værd 5 Gardiner”

  1. Sort mælk er en fantastisk øl i min optik, men da jeg allerede havde smagt den, måtte jeg prøve Dark Lord. Får du chancen for den, så prøv den – længder bedre.

    Men ja – gimmickens tid er vist ikke forbi endnu :)

Trackbacks/Pingbacks

  1. Åbningen af Mikkeller & Friends - [...] Mikkeller & Friends åbning værd 5 Gardiner (Gule Gardiner og Klassikere) [...]
top
Get Adobe Flash player