search
top

Mikkeler & Friends – 4 Gardiner

Gule Gardiner og Klassikere

Vi var på den spektakulære åbning af Mikkeler & Friends. Aldrig set noget lignende. 2257 mennesker kom.  Efter hvert har jeg været på Mikkeler & Friends flere gange, men har aldrig turt at anmelde stedet.  Er det pur genialitet eller verdens bedste ølhype?

Gule Gardiner og Klassikere

Stedet blev jo nomineret til Byen Bedste Ølbar på AOK efter å ha været åben i hele 2 dage. Den vandt sgu også!  Imponerende.  Når man læser hvad AOK skriver om den som er den bedste ølbar, er det ikke lige så imponerende.  Det står ingenting -Nada.  Så kan man spørge sig om det var hypen i samme tidspunkt om at  Danmarks ølkonge ekspanderer til New York og San Fransisco, kan have noget med sagen at gøre.

Gule Gardiner og Klassikere

Jeg elsker Mikkeler øl, og elsker at han/de er frække nok og får succes.  Uden tvivl.  Men hvor god er hans bar egentlig?

Ølmessig: 
Superior. 5 gule gardiner.  Er du sindssyg. Her kan man få de mest spændende øl som måske er på markedet i dag.  Noget for enhver smag.  Det skifter meget hver gang jeg er der, men jeg får altid noget som får smagstimulansene til at gå bananas.  De som står i baren er også ægte ølentuisiaster, og kan guide dig i en rigtig retning

Gule Gardiner og Klassikere

Interiør: 
Hmmmm 3-4 gule gardiner.  Nogle ølbarer, mener at det skal være så minimalistisk som muligt. Øllet er i centrum, så lad os ikke beskæmmes af andre ting.  Jeg er uenig. Ja, øllet er vigtig, men face it, du får sjælden en smilende dulle med på en nøgen ølbar, så la det dog være lidt hyggelig.  Mikkeler & Friends klarer mærkelig nok at give det en vis charme.  Den blå farve duer, samtidig som krydsfiner mærkeligt nok laver gode afskærmninger.  Logofigurer på  dørene er et godt touch.

Gule Gardiner og Klassikere

Hygge og stemning.
4 gardiner.  Jeg er jo lidt til morfarværtshuset, med træ, gule gardiner og patina.  Det får man ikke her.  Men man får noget andet.  Jeg er også en internationalist.  Her tales ikke så meget ”nørrebrosk”, men alle verdens sprog. Folk og studenter fra hele verden er entusiastiske kunder.  Du finder også nogle lokale, som kan lide godt øl.

Oppsummering: 
Er det en hype?  Ja, hvordan kan man ellers kåres som KBH’s bedste efter 2 dage? Men hvad er problemet?  De har fantastisk øl, serviceminded betjening, ikke det værste interiør. Nej det vokser faktisk på dig.  Vil du have det bedste øl i god stemning – tag en tur ud på Nørrebro til Mikkeler & Friends.

Du finder Mikkeler & Friends her, og hjemmesiden her.

Dagens Ølcitat:
Giv mit folk masser af øl. Godt øl og billigt øl, og der vil aldrig blive revolution.

Dronning Victoria

Gule Gardiner og Klassikere

2 Responses to “Mikkeler & Friends – 4 Gardiner”

  1. Øystein siger:

    Denne ser jo riktig interessant ut!! Måske vi får tid til å stikke innom når vi kommer på besøk i slutten av juni…

top
Get Adobe Flash player