search
top

McKluud – 3 Gardiner

McKluud ude 700

By: København, Danmark

For de som var unge og lovende i 70erne, var den ridende politimand McCloud en helt.  Han kom ridende fra den vilde vesten for at løse New York City’s problemer.  Når det nu er så populært med genudsendelser i fjernsynet, hvorfor ikke sende serier om de rigtige helte?  Når de ikke gør dette, vil jeg anbefale turen ned Istedgade til McKluud – hvor McCloud har landet midt blandt hipstere.

McKluud inde 1 700

Blandet med de store skæg og høje hår, finder du høje grove træpaneler som det var i de gamle saloons.  Gode båser til at sidde i, og en bar centralt placeret. Der er jukeboks med god musik – hvor mange steder får man høre de gode Bowie sange?

McKluud bar 700

Der er altid fuldt og stemningen er positiv, god og autentisk, ingen Bernikow stemning her nej.  Der er en god mix af mange unge og lidt ældre stamgæster. Hipsterne ser tydeligvis fjernsyn, og det har blevet sat ind et stort af slagsen til at se fodbold.

McKLudd inde 700

Der er ingen fadøl, og udvalget er ikke en hipster bar værdig. Min sidemand spørger efter bedste ”craft beer” på engelsk, og får serveret en Odense pilsner.

McCloud

Bring McCloud tilbage på den store skærm!  McKluud ligger her.

Dagens Normism:
“What’s going on, Mr. Peterson?”
“The question is what’s going in Mr. Peterson. A beer please, Woody.”

Første gang anmeldt 7. juli 2008.

 

Værtshuse på Vesterbro

Vis Gule Gardiner København på et større kort

No Responses to “McKluud – 3 Gardiner”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Mens verden venter – samtaler på Københavns værtshuse | Gule Gardiner og Klassikere - [...] Andre værtshuse som er omtalt er bl. a Hviids Vinstue, Cafe Under Uret, Cafè Nick, Cafe Intime, McKluud, Palæ …
top
Get Adobe Flash player