search
top

Man in the Moon – 4 Gardiner

In English

Man in the moon

Dette er Sverige på sit bedste. De har et mærkværdigt sammensurium af et fænomen som Larsson udødeliggjorde med Kvarnen i sin trilogi. Det er disse ølhalle, hvor de soignerede kan gå. De får den lokale pub stemning, men samtidig får de forståelsen af at de er noget specielt.

Dette er en pub plasseret på hjørnet. Man kommer ind – måske lidt for 90 tals orange frisør salon på væggene, men så bliver man frelst.  En fantastisk bar!  En stor firkantet ø-bar i ægte mahogni. Udover de orange topvægge er det hyggelig. Blyglas, borde, bænke i grønt læder, og alt oser af klasse. Der er god gang i diskussionerne rundt om bordene. Der er ingen musik, bare den dejlige summen af mennesker. Folk som er kommet for at nyde en god øl. Lokalet er stort og luftig.

Betjeningen er hyggelig og der er en god stemning.   Der er et stort udvalg af øl – både ”almindelige” og nogle fra de små svenske bryggerier som Wisby og Nils Oscar.

Du finder manden i månen her og deres hjemmeside her

Dagens Normism:
“How’s life in the fast lane?”
“Dunno, can’t get on the on-ramp.”

4 Gardiner

No Responses to “Man in the Moon – 4 Gardiner”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Old Engine Oil | Gule Gardiner og Klassikere - [...] sat på et af mine favoritsteder I Stockholm, The man in the Moon, for at spise aftensmad. Til maden …
top
Get Adobe Flash player