search
top

Malmö Brygghus/Taproom – 4 Gardiner

Malmø Brygghus ude

By: Malmø, Sverige

Godt øl og høj skægfaktor møder dig når du går ind på Malmö brygghus. Vi har bevæget på apostlenes heste sydover fra Malmø Centrum.  Da vi nærmet os, fik vi lidt Berlin stemning af området, og det er jo ikke så dumt når man er på øljagt.

Malmø Brygghus haner

Vi går ned i Taproom som baren på bryghuset er kaldt. 42 dejlige haner springer ud af væggen.  Ca halvparten er egne bryg, og den andre halvdel er et godt udvalg af gode svenske og internationale bryggere. Betjeningen er god til at rådgive. Det blev en fantastisk smagfuld aften.

Malmø Brygghus inde

I Taproom er der rustikt og der er delt ind i båse, som giver en hyggelig og intim atmosfære rundt smagen af øllet.  Ovenpå er der restaurant med langborde.

Malmø Brygghus glas

Der er godt fyldt op en lørdags eftermiddag.  Hipster faktoren er stor, og mændene har høj faktor af ansigtsbehåring.  Men selv med høj hipsterfaktor kan det jo være hyggelig.  Det var en meget god og intim stemning som gør at det er tæt på at blive en femmer, men vi ender på 4 gule gardiner denne gang.

4 Gardiner

Dagens Ølcitat
Få synes fattige i drikkelag
Islandsk ordsprog

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

top
Get Adobe Flash player