search
top

Lindenbrau – Sony Center – 4 Gardiner

Berlin- Gule Gardiner og Klassikere

By: Berlin, Tyskland

Vi kommer op af ”U-Bahn” på Potsdam Platz. Midt i det nye Berlin, og bliver draget mod det indtagende lys fra Sony Center. Man går ind og bliver slået overende af den vakre farverige dom. Den gør os tørstige og vi går ind i Lindebräu for at dulme tørsten.

Berlin- Gule Gardiner og Klassikere

Et meget godt valg. Vi sætter ned ved en af kedlerne. Den er så spejlblank at det er meget sjovt at tage billeder (eller var det antal øl indtaget som gjorde det sjovt). De anbefaler at man skal drikke mere weissbier. Nu er weissbier den eneste øl jeg er allergisk overfor, og det giver ofte uønskede resultater. Her har de forskellige variationer, styrker og farver, ja til og med rød weissbier.  Nu prøvet jeg den almindelige, og ja, de kan brygge weissbier her.

Berlin- Gule Gardiner og Klassikere

Man kan også købe en meter øl her. Her får man 2 smagsprøver af Mørk, lys, weiss og Hopfinger.  Alle 2 cl, og 2 af hver er jo passende for et par.  Alle smager udmærket. Vi prøvet ikke restauranten, men den så meget god ud. Vi nøjet os med en Brezel, som var meget velsmagende.

Berlin- Gule Gardiner og Klassikere

Nu har jeg slagtet beliggenheden til at andet Brauhaus i et center.  Men her var det faktisk ret hyggelig, og man følte ikke man var i centeret. Kedlerne var også flot placeret i centrum og delte lokalet.  Vi ender op på en svag 4’er her.  Men nyd udsigten og det gode øl!

Du finder Lindebrau her og hjemmesiden her.

Dagens Ølcitat:
“Always do sober what you said you’d do drunk. That will teach you to keep your mouth shut.”

-Ernest Hemmingway

Gule Gardiner og Klassikere

 

Comments are closed.

top
Get Adobe Flash player