search
top

Klods Hans Fredericia – 3 Gardiner

Gule Gardiner og Klassikere

By: Fredericia, Danmark

Jeg har været på Klods Hans før, uden at anmelde, så det var med glæde jeg vendte tilbage.  Det har sket en forandring siden sidst, nu kan du blive en lokal kendis/helt om du drikker ti fadbamser rimelig hurtigt.  Dette kommer jeg tilbage til.

Gule Gardiner og Klassikere

Man kommer ind, og øjnene falder på den lange bar.  Her er det også fadøl til en fornuftig pris og variation.  Lokalet ellers er i Tuborg grønt og rødt.  Grønt brystpanel med rød væg over.  Som et eksotisk indslag er det halmtag over vinduerne.  Beach party næste!  Der er sjove lamper der inde.  Tror nok blikkenslageren designet denne efter havet deltaget i  ”Drik 10 fadøl og blive foreviget”

Gule Gardiner og Klassikere

Et foretagende jeg godt kunne finde på at tage del i, men jeg tror nok ikke jeg kan slå rekorden. Det er en som har klaret de ti halve liter på 29 minutter.  Imponerende, men jeg ville nok prøve at slå den, da jeg ikke vil til udpumpning.

Gule Gardiner og Klassikere

Det er god stemning, og den gode klassiske musik hjælper til med dette.  Der er folk i alle aldre og de snakker med hverandre.

Værtshusguide - Gule Gardiner og Klassikere

Du finder Klods Hans her og hjemmesiden her.  Et godt sted for rygeferie.

Dagens Ølcitat:
Mange skåler så ofte for andres helse at de mister sin egen.
–Dansk ordtak

Gule Gardiner og Klassikere

Comments are closed.

top
Get Adobe Flash player