search
top

Kennedy’s Irish Bar – 4 Gardiner

IMG_1870

By: Købenavn, Danmark

Som en dejlig oase på grænsen mellem Vesterbro og Frederiksberg ligger denne genuine irske bar.
Baren er meget flot. I gamle dage når man boede ude i en villa i det mellemborgerlige Bagsværd, havde man sin egen gildesal, som man gjorde om til en bar.  Man gik på mange barer i KBH for at få inspiration.  Til selve bardisken fik man inspirationen hos Kennedy’s og bag disken fra Charlie’s. I modsætning til min bar, er denne i mellemlyst træ og indeholder det meste en bar skal have.  Udover det udvidede Carlsbergske har man også de sædvanlige irske, som altid smager godt.

IMG_1875

Udover den flotte bar, er der træbænke rundt væggene med billeder fra Irland… Som sædvanlig.
Betjeningen er altid hyggelige, så er også gæsterne.  Her kan man se fodbold, om det er Europæisk, Gaelic, eller Australian. Man kan også mælde sig til det Gaelice fodtboldsteam.

IMG_1871

Mange kommer forbi for en fyraftensbajer, andre for at læse de engelskesproglige aviser mens man hygger sig med en kold.

Der er også gode priser og man kan anbefale stedet!

Dagens Normism:
“Hey Norm, ready for the big opening?”
“Yeah. It’s right here, you can pour beer down it anytime.”

Gule Gardiner og Klassikere


No Responses to “Kennedy’s Irish Bar – 4 Gardiner”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Charlie’s Bar - 4 Gardiner « Gule Gardiner og Klassikere - [...] Comments (RSS) « Kennedy’s Irish Bar - 4 Gardiner [...]
  2. Værtshusguide - Charlie’s Bar – 5 Gardiner | Gule Gardiner og Klassikere - [...] kan godt huske hvorfor dette sammen med Kennedy’s var den største inspiration når man bygget sin egen bar. Baren …
top
Get Adobe Flash player