search
top

Kahytten Fredericia – 4 Gardiner

Kahytten ude

By: Fredericia, Danmark

Kahytten er en god gammeldaws havneknejpe, hvor de gamle søulke fortæller røverhistorier og driller hinanden. De gamle klassiske sange flommer ud af højtalerne. Ja, man bliver opstemt når man entrer Kahytten.

Nu kan det være at man romantiserer havneknejpen. Det var nok ikke så idyllysk den gang, måske ret ud farligt. Det har også blevet længer mellem søulkene i Fredericia, men det findes fortsat havneknejper og Kahytten er en af de bedre, selv om man tager de romantiserende briller af.

Kahytten bar

Der er en stor bar som møder os inde i lokalet. Synd det bare er 2 fadøl, der er plads til mange flere. Hancock leverer en udmærket høkerbajer her til hyggelig pris. De orange vægge minder lidt om frisørsalon fra 90erne og loftet er grimt, men det ser vi over med. Der er nemlig meget flotte båse med både høje og lave rygge. Læderarbejdet er smukt der de deler båsen i tre. Sofaen i det ene hjørnet er mere hip en hos en hipster på Nørrebro i København. Langs den ene væg er der et alter med spillemaskiner. Der er ingen som tilbeder de da vi er der.

Kahytten hipster sofa

Inderst inde er der stor opmærksomhed om billarden. Der er her drillerierne og historierne foregår. Vi finder ud at musikken er varieret, der er ikke bare danske klassikere, men også mere moderne pigtrådsmusik.

Kahytten Båse

Stemningen er god. Vi er også beærede når der er en himmelhund på stedet. Det var det ikke her, men vi fik en ven i en flue som besøgte os hele tiden. Han fik navnet ølfluen Viggo.

Er du i Fredericia, ikke vær bange for havneknejpen. Besøg Kahytten. Den ligger her.

Dagens Ølcitat – eller havneknejpecitat
“Boats, like whiskey, are all good.”
-R.D. (Pete) Culler

4 Gardiner

Comments are closed.

top
Get Adobe Flash player