search
top

Jimmy’s Corner – 4 Gardiner

Gule Gardiner og Klassikere

By: New York City.

Ret ovenfor hotellet, et lille stenkast fra travle Times Square ligger denne gamle dive bar, som er en hyldest til boksning.  Ejeren, Jimmy Glenn, er en gammel boksetræner.  Der er et utal billeder, bl.a af Jimmy og Ali.  Jeg kunne specielt lide den flotte klokke til at ringe for næste runde.

Gule Gardiner og Klassikere

Lokalet er en lang smal tarm af et værelse.  Baren er lang og flot.  Fadøllerne er af ypperlig kvalitet af den håndterbare pris af 4 USD.   Man kan også gå op en lille trap, og få lidt mere plads.  Over baren er den klar opfordring til at “lets not discuss politics”, så jeg lader være at fortælle mit syn på DF denne aften.

Gule Gardiner og Klassikere

Stemningen er meget god.  Der er et godt blandet klientel, unge og på min alder.  Selv om vi er tæt på Times Square er det få turister. Det er nemt at komme i kontakt med mennesker.

Jimmy himself, er der ofte og fortæller historier. Han har også lavet en husets drink – Jimmy’s hurricane.  Rum, juices og amaretto.  Nu kan jeg bedst lide ingredienserne Malt, Humle, Vand og gær, så jeg holder mig til det.

Gule Gardiner og Klassikere

Nogle bygger Dollartårne

Vil du møde ægte New Yorkere og ha et pustehul fra det flotte, men stressende Times Square synes jeg du skal gå ned ad 44ende gade, og besøge Jimmy.

Dagens Ølcitat:

“The problem with the world is that everyone is a few drinks behind.”

-Humphrey Bogart

Gule Gardiner og Klassikere

 

 

Comments are closed.

top
Get Adobe Flash player