search
top

Hvordan en øl kunne sparet os for Præsident Bush

I disse valgtider i USA kan det være sjovt at lege “hvad hvis” i politik. Den mest populære er måske “Hvad hvis Kennedy brødrene ikke havde blevet skudt”.  Ville vi havet Vietnamkrigen? Hvem ved?

Bush øl

Jeg har ofte undret; hvad hvis den amerikanske højesteret havde godkendt alle stemmer på Al Gore, så han havde blevet præsident i stedet for George W. Bush?  Ville vi så haft 9/11 og Irak krigen?  De fleste danskere var Gore fans, og vi så ned på Bush. Men vidste du at Gore mest sandsynlig havde blevet præsident i U.S.A, havde han bare taget noget så dansk som en øl før sin første debat med Bush?

Jeg kommer over historien i en artikel af Howard Fineman, en dygtig politisk kommentator i Huffington Post, og tidligere lang tid i Newsweek.  I den første debat var Gore stor favorit mod “letvægteren” Bush. Men efter debatten skiftet folkemeningen, da Gore havde været meget aggressiv; på et tidspunkt gik han fra sit eget podie over til Bush mens Bush talte.  Udover dette sukket han højlydt mange gange.  Dette gjorde at folket ikke kunne lide ham, og så med meget mere positive øjne på Bush.

Hvor kommer så øllen ind i billedet?  Afsløringen kommer fra et par af Gore’s medarbejdere.  De fortæller at Gore var meget nervøs, så han havde drukket seks eller syv Cola Lights før debatten startede.

“Han havde så meget koffein i kroppen at han var utålmodig og irritabel.  Havde givet han en øl før debatten, så havde han mest sandsynlig endt op som præsident.  Han var altid rolig og afslappet når han fik en øl.”


Denne kunne reddet os fra præsident Bush

Så moralen er, drik øl, ikke cola light om du vil blive præsident.  Obama ser ud til at leve op til dette, han er jo kendt som en ølentusiast.

PS.  Det omvandrende fadølsanlæg Løkke, prøvede samme taktik som Gore, i en debat med Helle sidste år.  Måske han også skulle holdt sig til sin favoritdrik?

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

top
Get Adobe Flash player