search
top

Husmann’s Vinstue – 4 Gardiner

Gule Gardiner og Klassikere

By: København, Danmark

I Pisserænden ligger den gamle traditionsrige Husmann’s Vinstue, hvor kvinder først fik adgang alene i 1981.  Stedet for en rigtig Herrefrokost, hvor statsministre og kongelige frekventerer. Bedre kan det vel ikke blive? Vel, vi går ind for at tjekke.

Gule Gardiner og Klassikere

I gamle dage var jo Pisserænden, den store festegade, lidt som Jomfru Anes gade er i dag.  Husmann’s blev grundlagt i 1888 og har overlevet de andre i gaden.  Det kan man godt forstå.

Gule Gardiner og Klassikere

Kælderlokalet oser af hygge og tradition. Det er ikke så stort, og minder lidt om en ølhal, med alle bord som står tæt på hinanden.  De har også placeret ind så mange bord de kan få ind.

Gule Gardiner og Klassikere

Der er gul og grønmalede træpaneler, hvide blondegardiner, gamle fotografier, mange gamle ting og plastikblomster.  Plastikblomster underbygger bare stedets image om at stedet er hvor herrer mødes.  Mænd vander jo ikke blomster.

Gule Gardiner og Klassikere

Stedet markedsfører sig med herrefrokoster, og det kan høres når man falder ind ret før lukketid, hvor herrerne har siddet en stund med god mad, øl og snaps.  Maden er fantastisk god. De har ikke et fantastisk udvalg a øl, men nok til at dække behovet.

Er du til god gammeldaws stemning, lad gerne fødderne stile ned til Husmann’s, og selv for kvinder.  Du finder Husmann’s her, og hjemmesiden her.

Dagens Ølcitat:
“Drik aldrig alene, thi hvem skal da bære dig hjem”.
Ølgiskisk ordsprog

Gule Gardiner og Klassikere

Værtshuse anmeldt i indre by:

Vis Gule Gardiner København på et større kort

Comments are closed.

top
Get Adobe Flash player