search
top

Hermod Bodega – 1 Gardin

Værtshusguide - Gule Gardiner og Klassikere

By:  København, Danmark

Jeg ved ikke hvad jeg har gjort for at fortjæne den modtagelsen jeg og min medanmelder fik på Hermods Bodega.  Direkte fiendtlig, og så næsten ikke ud som de ville servere os.  Dette står i stor kontrast til der vi var både før og efter Armods bodega, som vil kommer til at kalde den.

På Armod har man udover en fiendtlig indstilling til nykommere, plastikstole, et billardbord, en kost i taget for evt hekser.  Det som gør at Armod faktisk får en gardin, er de gule gardiner i vinduet.

Værtshusguide

Du får ikke lov til at smile på Armod bodega, men det er jo et sted du kan tage om du vil ryge.

Ingen Ølcitat til en engardiners.

Gule Gardiner og Klassikere

Vis Gule Gardiner København på et større kort

3 Responses to “Hermod Bodega – 1 Gardin”

 1. Christian siger:

  Den er god nok, og med lidt snilde kan man zoome ind fra Google Street View og se gadeskiltene “Strøget” som oprindelig består af gaderne Søndergade/Ryesgade, og som har heddet Strøget, i hvert fald de sidste 40 år.

  Tag gerne mig med på tour i Århus når du kommer, jeg har en del info om de mange værtshuse i byen, specielt de gamle af slagsen (100+ år), men også i de forskellige bydele. Ellers er hjertelig velkommen til at skrive til mig, hvis du mangler info/adresser etc.

  • jericgulgardin siger:

   Hej Christian
   Jeg vil gerne opleve de gamle værtshuse. Jeg elsker også de over 100 år! Ved ikke hvornår jeg og madammen kommer der over, men det ville været hyggelig at tage en runde!

   Mvh
   Jeric

  • jericgulgardin siger:

   Hei

   Så kom jeg pludselig med min kone til Århus. Hun fik besked i går at hun skulle hit. Har tænkt at finde et pr gode værtshuse. Har du forslag?

   Mvh
   JE

top
Get Adobe Flash player