search
top

Farfars Bodega – 4 Gardiner

Farfars Bodega ude 700

By: København, Danmark

Kan man åbne et ny værtshus midt i city og få det til at løbe rundt.  Farfars Bodega har bevist at det er muligt.  Vi går ind for at se om min farfars ånd lever videre her på bodegaen.

Vi kommer ind og jo da, her er farfars stribede tapet på væggene. Det er også rustikke mursten ud mod gaden.  Farfar ville også blive glad for popcornmaskinen som spytter ud ferske salte popcorn.

Farfars Bodega Shothane 700

Baren falder også i smag.  Vi har gået meget op i at det er fadøl, det koster et gardin om du ikke har det.  Her har de gode fadøl, men det har også en hane med shot!  Hvor ofte ser man det?  Spændende.  De har også fadøl haner ved bordene.  Så her bliver det intet træk for manglende haner.  De har også nogle gode øl på hanerne.

Farfars Bodega bordhane 700

Udover højtalerne siver det en god mix med klassisk musik af bedste sort.  Ovenpå er det også hyggelig, og farfar bliver nostalgisk når man ser den gamle top til Tuborg bilen som hænger over baren.  Det er gamle automater på vægge.

Farfars Bodega oppe 700

Om aftenen er der dans i kælderen.  Jeg har ikke prøvet at være der, og ved ikke om de spilder moderne elektriske impulser med høj bas, eller om det er gode dansbare sange fra det forrige årtusinde.

Du finder Farfars Bodega ligger i Skindergade 20. Se på kort her.

Dagens ølcitat:
De fleste mennesker hader til at begynde med smagen af øl, men det viser sig hurtigt at være en fordom.
Winston Churchill

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

top
Get Adobe Flash player