search
top

En lille 3 års opsummering

Gule Gardiner og KlassikereVinstue 90 blev anmeldt på første dag

Året i opsummering

3 år er nu gået siden man startet med hobby.  Dette  har været et rutschebane år.  Med store opturer og nedturer.  Startet ud i aktivt tempo med mange anmeldelser.  I foråret Google gjorde om nogle ting i matricen gik besøgtallet ned, og motivationen forsvandt totalt. I de 3 måneder maj til juli skrev jeg kun 6 poster – ingen i Juni.  Vurderte seriøst at lægge ned hele bloggen.

Mens verden venter – samtaler på Københavns værtshuse

Så kom den helt store opturen.  Fik en henvendelse om at det var en bog på beddingen om værtshuse, og at Gule Gardiner har været en inspirationskilde.  Dette gav et spark i røven, og jeg bestemte mig for at fortsætte, samt at udvikle bloggen videre.  Jeg bestemte mig for at lægge bloggen over på et eget domæne, for at få større fleksibilitet.  Efter lidt bøvl, var jeg klar for ny lansering i August.  Synes selv at designet er betraktelig forbedret. Efter det har det været en morsom hobby igen!

Har også inkluderet lidt om ølkultur, og er blandt de mest læste poster.  Anmeldelsen af Bogen ”Mens vi venter – samtaler på Københavns værtshuse” og Tuborgmanden er bægge i top 3.  Det har også kommet nye lande til.  Tyskland, Spania og Irland.  Specielt i det sidste land var det mange gode, og det vil komme flere anmeldelser derifra.

Antal Poster:

Det er anmeldt 107 nye værtshuse, hvorav 47 er fra Danmark, med Cafe Under Uret som årets 5’er.  Totalt er det 366 er anmeldelser af værtshuse, hvoraf  hvoraf 174 i Danmark, 61 (+9) i Sverige, 56 (+23) i Norge, 42 (-) i England, Irland 9 (+9), Spanien 5 (+5), Tyskland 5 (+5) 3 i Estland og 1 i USA.  Der 40 poster om ølkultur, og 39 andre.

Antal Besøgende:

Vi har haft et jævnt øgende antal besøgende.  Vi vil have en øgning på næsten 100% fra 2009 til 2010.

Mest populære poster:

Som sidste år er det posten om J-dag som er den mest populære.  Nummer 2 var ”Mens vi venter – samtaler på Københavns værtshuse” og den Tørstige Mand (Tuborgmanden)

Gule Gardiner og Klassikere

Mest populære anmeldelser

Vinstue 90

Cafe Under Uret

Trykbar Frederiksberg  nu Berlin Bar

Cafe Nick

Cafe Halvvejen.

2011

Det vil fortsat være fokus på værtshuse.  Skal udvide København drastisk, det kommer et 20 tals fra Dublin, og vi skal blive den største i Norden på Oslo.

Til slut vil jeg sige tak for støtten disse 3 år. Det har været morsomt!  Håber vi kan udvikle bloggen også i det kommende år!

Comments are closed.

top
Get Adobe Flash player