search
top

Doyle’s Cafe – 5 Gardiner

LCHF DanmarkBy: Boston, USA

Rammen er klar. I Jamaica Plains i udkanten af udkanten af udkanten af Boston har man læst sig til at det skal findes et udmærket sted. Dagen er årets varmeste med 35 grader og 80% luftfugtighed. Min ledsager udbryder: ”det kan gøre en kvinde tørstig”.

Boston Pubguide - Gule Gardiner og Klassikere
Det er sgu besværlig at komme dit.  Vi stod af metroen i intedheden.  Efter lidt slid står vi udenfor det som ser ud som en forsmået pizza bar ”in the middle of nowhere”.  Så træder man ind af en sidedør og en åbenbaring viser sig.  Fra intedhed til paradis på 2 sekunder.

Boston Pubguide - Gule Gardiner og Klassikere
Der er 3 store lokaler mørk mahogni, og det er som at træde ind i 1882, dengang stedet åbnet.  Tiden er gået i stå. Der opstår også en dejlig ro, efter den første Sam Adams blev serveret med et smil.  Doyle’s ligger ikke så langt fra bryggeriet, og var de første som tog de nye smagfulde bryg ind.  Dette gør også at Doyle’s får lov til at sælge begrænsede versioner, og nogle bryg før andre.

Boston Pubguide - Gule Gardiner og Klassikere

Vi ble vist til vor bås, som vi kunne lide. Tunasaladen gjorde at man glemte hvor svært det havde været at finde.  Efter nogle pitchers var man klar over at man havde fundet en unik perle.  Da den ligger tæt på Sam Adams, og der går turistbusser derifra, er det en turistfælde, men den har den gode gamle ånd med sig.

Boston Pubguide - Gule Gardiner og Klassikere
Vi gik en tur, og kom tilbage efter et par timer. Da var det tømt for turister og det var de lokale tilbage.  Da satte vi os i baren i det første lokale, som var som at sidde i 1905 som baren er fra.  Stor lang og flot,  De gamle hylder bag var buet efter lang tids brug.  Personalet var som vanlig venlige.  Min kone var lidt træt af øl og fik Vodka med Cranberries.  Man fedter ikke med vodkaen, som er til stor glæde i nuet, men ikke dagen efter.

Boston Pubguide - Gule Gardiner og Klassikere
Doyle’s har også været en vigtig del af det politiske spil i Boston.  Man kan næsten føle hvordan det er har blivet lavet (lorte) aftaler her.  Borgermesteren selv genåbnet Doyle’s efter forbudstiden.

Er du i nærheden af Boston er dette stedet du ikke kan gå glip af. Du finder hjemmesiden her, og Doyle’s her.

Dagens Normism:

“Pour you a beer, Mr. Peterson.”
“Alright, but stop me at one…make that one-thirty.”

Comments are closed.

top
Get Adobe Flash player