search
top

Det Lille Øresund – 4 Gardiner

In English

WP_20140902_14_23_41_Pro (2)

By: København

Man har var her mange gange da  man boede i nærheden. Uanset hvilken dag eller hvad tid, er det det lille Øresund et godt besøgt værtshus. Stamgæsterne sidder rundt baren og borde og fortæller røverhistorier. Ægte stemning, ingen Bernikow stemning her nej!  Jo måske lidt – alt træ er fake – men lad os kalde det fake på den gode måde.

WP_20140902_14_14_48_Pro (2)

Nu er det snart 5 år siden sidst anmeldelse. Lokalet er fortsat L formet.   Baren er fortsat i trælaminat, og der er ingen fadøl, desværre. De solide træborde med parafinlamper over er der fortsat.

Men det har sket forandringer.  Den orange facade har blevet blå, og de har skiftet ud de gule gardiner i vinduet!  Skulle næsten slagtes for det!  De har blevet blå rød stribede.  Grunden er at det ser ud som at Det Lille Øresund har blevet BK Frems klubhus.  Fodbolden har blevet mere fremtrædende med halstørklæde fra mange klubbe. Det er også nymalet der man kan inde.  Flot opgradering!

Menneskene der lidt er over almindelig middagshøjde, men hyggelig stemning. Det var også en himmelhund i lokalet da vi var der. Man kan jo selvfølgelig ryge her, så det er jo et godt sted for rygeferie.

Værtshusguide - Gule Gardiner og Klassikere

Den ligger i Oehlenschlægersgade 41. Den er nem at se pga af den orange den nu blå facade.  Første gang anmeldt 12 oktober 2009.

Dagens Beer  Quote:
“I fear the man who drinks water and so remembers this morning what the rest of us said last night.”
Greek Proverb

3 stk

Comments are closed.

top
Get Adobe Flash player