search
top

De 5 Bedste pubber i London

Så har jeg sat mig selv på en næsten umulig opgave. At vælge de bedste pubs ud af de 1000vis som findes i London. Har desværre ikke besøgt alle, men mange af de jeg har besøgt er researched frem som nogle af de bedste.  Det er desværre mange som ikke kom med på listen.  Som f.eks The Grapes hvor Charles Dickens vanket, Prospect of Whitby med den gamle galge ved Themsen. Den fantastisk flotte restaurerede victorianske pub Princess Louise kom heller ikke med. Listen er dynamisk, så de kan måske komme med senere.

Her er listen alfabetisk:

Cittie of York

London Pubguide - Gule Gardiner og KlassikereUdefra ser det bare ud som en anden hyggelig London Pub, med sin Tudor facade.  Man kommer ind en lang gang, så kommer man ud i selve skibet på denne pub katedral.   En katedral i træ.  Der er højt under loftet. En lang flot bar, samt med flotte båse.  Alt i mørk ædeltræ.

Les hele anmeldelsen her

 

Jerusalem Tavern

London Pubguide - Gule Gardiner og KlassikereDenne er ikke så gammel som den ser ud.  Men meget hyggelig med sociale bord, hollandske kakler, og med patineret møblement.

Ikke  et sted du finder mange andre turister.

Les hele anmeldelsen her.

Nag’s Head

London Pubguide - Gule Gardiner og KlassikereI en lille gade tæt på Harrods ligger denne perle, stenhårdt styret af den gamle stuntman Kevin.  Den er uafhængig af bryggerierne og har derfor beholdt sin originale charme.

Det er næsten som man sidder i gamle Dickens rige.

Les hele anmeldelsen her


The Blackfriar

London Pubguide - Gule Gardiner og KlassikereEt meget populært sted ved Themsen og det finansielle district.  Igen får man katedraloplevelsen.  Eller måske kirke…  Meget flot udsmykket, med meget gudommelig visdom indgravet på væggene.

Godt ikke arkitektmafiaen fik denne revet i 60erne

Les hele anmeldelsen her


Ye olde Mitre

London Pubguide - Gule Gardiner og KlassikereDen kan være lidt svær at finde, der den ligger i et lille gemt smal gade.  Men når du finder den vil du finde et sted det har ligget skænkestue siden 1546.  Det er lille, med flere små lokaler, og det er nemt at komme i kontakt med andre.

En god blanding af turister og business mennesker.

Les hele anmeldelsen her

Les også min pubcrawl fra London


Det var ugens liste, kom gerne med indspil om du er enig eller uenig!

Comments are closed.

top
Get Adobe Flash player