search
top

Cykelstalden – 1 Gardin

Værtshuse i København - Gule Gardiner og Klassikere

By: København, Danmark

Inde på Østerport ligger Cykelstalden.  Jeg skulle ønske at jeg kunne sige at den ikke havde forandret sig siden den gamle cykel- vælte petter som hænger på væggen.  Men det har den.

Der er glasfibertapet fra 80erne. En lang skai læder gul skindsofa langs væggen.. På den modsatte side er der en mærkelig stol som er i samme skailæder og malet i blåt.  Den samme farve finder man på døre og stumtjener.  Der er noget som ligner kunst på væggerne. På barstolene er der en mer udvandet blå, som går i stil med tæppet på gulvet.

Værtshuse i København - Gule Gardiner og Klassikere

Bardisken er i billigt træ, og bagbaren, ligner en reol fra Ikea i 70/80erne, altså dengang man var heldig om man fik sine skruer.  Men den er ok nok. Ikke skæv og med mange spejle. Tjeneren er mer interesseret i at lese Metro end sine kunder.

Det er to ting som varmer.  Jazz på onsdag, og den store cykel.  Ellers ikke meget at juble for.  Når jeg går på toilettet bag den blå dør, får jeg mine anelser bekræftet.  Det er de svenske påbud overalt, og det står i stil med farvene på stolene.

Selv om man kan ryge, vil jeg ikke anbefale en rygeferie her.

Ingen Ølcitat for en ener.

Gule Gardiner og Klassikere

Værtshuse anmeldt på Østerbro:

Vis Gule Gardiner København på et større kort

Comments are closed.

top
Get Adobe Flash player