search
top

Crocodile Lounge – 3 Gardiner

Ud op Tur - aldrig sur

By: New York City.

Er man kommet til himmelen?  Crocodile Lounge tilbyder dig en gratis pizza eller omelet når man bestiller en øl. Wow.  Nu havde jeg akkurat spist hvor Sally faket en orgasme foran Harry, så jeg var ikke sulten.  Men sidemanden siger den er god.  Og du kan få en hver gang du bestiller.  ikke dårlig når man betaler 5 USD for en fadøl.

Gule Gardiner

Om man er kommet til himmelen er den mørk og lusket, men det virker for mig. Kælderlokaler er også mørke midt på dagen søndag.  Baren er laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaang.  Men de har da et OK udvalg af øl og andre drikbare væsker til en fornuftig pris.

Gule gardiner

Her er det hyggelig aflukker med en kosekrog ved døren.  Inderst inde er det en spillehal med spil vi ikke har herhjemme.

Klientellet er naturlig nok relativt unge med de priserne og gratis Pizza, men alle er velkommen og der er en god stemning.

Du finder Crocodile Lounge her, og hjemmesiden her.

Dagens Ølcitat:
“Not all chemicals are bad. Without chemicals such as hydrogen and oxygen, for example, there would be no way to make water, a vital ingredient in beer.”

-Dave Barry

Gule Gardiner og Klassikere

 

 

Comments are closed.

top
Get Adobe Flash player