search
top

Cheers – The Replica – 4 Gardiner

Boston Pubguide - Gule Gardiner og KlassikereBy: Boston, U.S.A

Midt i turistdistriktet rundt Fanuil Hall og Quincy Market, har man bygget en kopi af baren i Cheers.  Vi havde meget modstand mod at gå ind i en en fake bar.  Men ganen var tør og vi  længtes efter den skummende rav lignende drik som Norm omtaler.  Når i tillæg Norms plads var ledig for mig, var ikke valget så svært.  Vi gik ind.

Boston Pubguide - Gule Gardiner og Klassikere

Vi blev meget positivt overrasket.  Den store Ø-baren fra TV-serien er her.  Den er fyldt af godt øl fra lokale mikro bryggerier, samt nogle andre.  Det er stor variation i typer øl, og de pusher naturligvis de bostonianske.

Boston Pubguide - Gule Gardiner og Klassikere

Ud mod gaden er det store vinduer, ind mod Quincy Market er det mange billeder,  elghoveder, sportsudstyr fra TV-serien og Boston.  Videre kan man gå ned i kælderen hvor der er et mere almindelig pub.

Boston Pubguide - Gule Gardiner og KlassikereNordisk inspiration på Cheers

Det er ikke let og si om det var baren eller den personlige betjening som gjorde at vi følte os godt tilpas,  og fik flere velskænkede fadøl end vi hade planlagt.  Med en god bris, timer senere var vi måske mere positive end godt var. Er det egentlig et røvsygt sted som kun kapitaliserer på en meget TV-serie.  Gå dit og bedøm selv.  Vi holder i alle fald karakteren til næste gang vi besøger de.

Boston Pubguide - Gule Gardiner og KlassikereGlad Hr og Fru Peterson på husbonds Norms plads

Cheers er jo også en restaurant, men vi kom aldrig så langt at vi fik prøve den faste føde.

Du finder den fake Cheers her, og hjemmesiden her.

Dagens Normism:
“How about a beer, Norm?”
“That’s that amber sudsy stuff, right? I’ve heard good things about it!”

Comments are closed.

top
Get Adobe Flash player