search
top

Cheers – Bull and Finch – 5 Gardiner

Boston Pubguide - Gule Gardiner og KlassikereBy: Boston, U.S.A

Beacon Hill, ligger den den gamle Bull & Finch, som var inspirationen til TV-serien Cheers, eller Sam’s Bar på dansk. Stedet blev etableret i 1969 og hedder nu Cheers og jeg har tilbragt mang en god aften her i de glade 90ere. Var her så ofte at jeg til og med fik VIP kort i den tiden. Stedet har været vigtig i Gule Gardiners historie, da det var her Norm holdt hus.  Hans Normisms har vært flittigt brugt og denne anmelders kælenavn er Norm i nogle kredse.

Boston Pubguide - Gule Gardiner og KlassikereDet er jo hyggelig det hænger et billed af anmelderens møde med Norm på væggen

Derfor er det med stor glæde og jeg tager min kone og medanmelder med faste skrit ned trappen til Cheers.  Der er en del forskelle mellem den originale Cheers og den på TV.  Den største er at i TV serien er det et stort lokale, men en stor Ø-bar.   Her er Ø-baren splittet i to dele med endevægge og en 10 meter lang gang og køkken i mellem.

Boston Pubguide - Gule Gardiner og Klassikere

Det første lokale er ikke så stort, og den første delen af baren fylder det meste, samt de bord man ser oppe ved døren i TV-serien. Her er det fuldt så vi bevæger os til baglokalet gennem den lange gang, hvor man også kan få købt souvenirs.

Boston Pubguide - Gule Gardiner og Klassikere

Baglokalet er større.  Her finder man anden del af ø-baren.   Det er meget engelskinspireret, med blyglas i vindue og loft.  Meget hyggelig.

Boston Pubguide - Gule Gardiner og Klassikere

Der er også lavet en bar ovenpå – hvor det faktisk er en ø-bar og en souvenirshop.

Vi er der midt på dagen, og det er utrolig nok, fuldt af turister, selv om det nu snart er 30 år siden serien gik over æteren. De kom fra alle verdenshjørner for at opleve et samme som os. Det var det osse i 90erne, mens det var lidt mere afslappet om aftenen.

Boston Pubguide - Gule Gardiner og Klassikere

Det er en meget god stemning, og nemt at komme i kontakt med andre.  Vi sætter os i baren.  Bartenderen er meget i mødekommende og venlig.  Han er kendt for at gøre at gøre Bloody Mary’s mere creamy, ved at starte med Guinness i bund.  Nu har jo det Amerikanske øl landskab forandret sig meget med tiden, væk er det ultra lyse pisse øl, og der er mange mikrobryggerier.  Boston har mange af disse. Tjeneren er ikke smålig når vi spørger om at få en smagsprøve.  God betjening gør en glad.

Du finder den originale Cheers her, og hjemmesiden er her.

Dagens Normism:
“Can I draw you a beer, Norm?”
“No, I know what they look like. Just pour me one.”

Comments are closed.

top
Get Adobe Flash player