search
top

Cafe Viking – 4 Gardiner

Gule Gardiner og Klassikere

By: København, Danmark

Cafe Viking har været meget i aviserne i det sidste efter at der er krævet beskyttelsespenge af ejeren.  Nu når der er kommet mere ro på fandt jeg ud at det var på tide med et genbesøg.

Gule Gardiner og Klassikere

Man er glad i værtshuse på hjørner på Nørrebro, og det er da meget bedre en at have en 7-11 på hjørnet.  Vi går ind og bliver positivt modtaget.   Cafe Viking er et godt gammelt Nørrebro værtshus, som har blevet opgraderet til den nye øltid.

Gule Gardiner og Klassikere

Den lille bar ligger længst inde i lokalet man kommer ind i.  Her har man 5 ølhaner,  med almindelig Tuborg, men også Mikkeler og AZ Ale no 16. Udover dette er det op mod 200 forskellige øl på flaske.  Det står vel ikke tilbage for de bedste ølbarer?

Ellers er det  holdt i den autentiske gamle stil, og det er godt vedligeholdt. Her er det de rigtige farver og møbler i ægte træ, og ikke mindst gule blondegardiner.  I den andet lokale er der billard som er hovedelementet.

Gule Gardiner og Klassikere

Du bliver godt behandlet og det er et godt sted at være.  Et godt sted for en Nordmand på Rygeferie

Værtshusguide - Gule Gardiner og Klassikere

Dagens Beer Quote:
“Beer will always have a definite role in the diet of an individual and can be considered a cog in the wheel of nutritional foods.”

-Bruce Carlton

Gule Gardiner og Klassikere


<Værtshuse anmeldt på Nørrebro

Vis Gule Gardiner København på et større kort

Comments are closed.

top
Get Adobe Flash player