search
top

Cafe Ny Grøndal – 4 Gardiner

Københavns Værtshusguide - Gule Gardiner og Klassikere

By: København, Danmark

Dette er vel en af de mest ubemærkede perler i København.  Den er bogstavelig ubemærket, uden skilte udenfor.  Det er derfor man med stor spænding går ind gennem den lidt uvenlige dør og ind i vindfanget.

Gule Gardiner og Klassikere

Det åbner sig et stort firkantet lokale. Det er en flot palisander bar, en af byens bedre!  Der er mange porcelinfigurer og krus i baren. Bag baren finder det sig en kvindelig bartender klædt i sort 50’er stil og er rimelig tatoveret. Egentlig vil jeg tro at stedet ikke har forandret sig så meget siden 50erne i det hele taget. Der er borde med rød/hvide duge og stolerne minder mig fra skolerummet på 70 tallet.

Gule Gardiner og Klassikere

Væggerne er meget brune og patinerede, god gammel respatex i vinduerne, gamle flotte lampetter. Du kan selvfølgelig spille billard her.

Gule Gardiner og KlassikereGule Gardiner og Klassikere
Den gæve fiskeren er jo her                                                                      Flotte Lampetter

Der er desværre ingen fadøl, men 17 kr for en flaske lader sig godt høre.  De lokale var meget venlige og imødekommende.  Følte mig ung, da jeg var den yngste der.

Værtshusguide

Et meget godt sted for en Nordmand på rygeferie.  Du finder den ubemærkede her.

Dagens Normism.

“What’d you like, Normie?”
“A reason to live. Gimme another beer.”

Gule Gardiner og Klassikere

Anmeldte værtshuse i Brønshøj

Vis Gule Gardiner på et større kort

One Response to “Cafe Ny Grøndal – 4 Gardiner”

  1. Misbruger siger:

    gammelt værtshus som du mener har charme?! Mere klamt værtshus skal man lede længe efter. ens tøj skal vaskes hvis man blir længere end 5min. Men det blir først rigtig sjovt om natten når folk begynder at tage stoffer og råbe og skrige og kaste med flasker. Stedet skulle brændes ned til grunden og der skulle pisses på asken

top
Get Adobe Flash player