search
top

Cafe Mønten – 4 Gardiner

Cafe Mønten ude 1 700

By: København, Danmark

Ret rundt hjørnet fra Nyhavn ligger dette hyggelige værtshus. Man træder ned i kælderlokalet og man træder ind i en verden som nok ligner Nyhavn i gamle dage mere end det gør i Nyhavn i dag.

Der er gang i bajerne og diskusjonerne går højlydt ved højbordet. Andre spiller billard i det andre ende af det L formede lokale. Der inde er det også nogle sociale borde. Væggerne er tapeseret med aviser

Cafe Mønten bar 700

Baren er stor flot og bueformet. Du kan få fire forskellige fadøl til fyrre kroner per stk. Ved enden af buen på baren, hænger den største bjælde jeg har sæt i en bar. Måske man ringer i den så finder man en gryde med guld som ved enden af regnbuen? Bagbaren er over gennemsnittet flot, med flotte hylder og skabe i mahogni. På overbaren sidder hanetoppene fratidligere øl. Det står også et rimelig stort kaffetempel bag baren, men det ser heldigvis ikke ud til at det benyttet på en stund.

Cafe Mønten bord 700

De spiller god blues over højtalerne og de har gardiner, de er godt nok mørkegrønne og ikke gule, men det kan vi leve med.

Der glade mennesker her. Nogle unge, men de fleste over middelalder, men alder kan altid diskuteres. Et meget godt sted for rygeferie.

Værtshusguide

Til slut mærket jeg også også himmelhunden. Den var meget stille og sød, og om skatten er betalt, skal den nok komme med til himmelen.

Hyggelig og venlig betjening.  Du finder mønten her og hjemmesiden her.

Dagens Normism:
“Pour you a beer, Mr. Peterson.”
“Alright, but stop me at one…make that one-thirty.”

Gule Gardiner og Klassikere

Værtshuse i indre by:

Vis Gule Gardiner København på et større kort

No Responses to “Cafe Mønten – 4 Gardiner”

Trackbacks/Pingbacks

  1. DEN DRILAGTIGE VÆRTSHUSHOLDER - Jørgen Koefoed - [...] potentiel gæst overvejer, at bestille et glas ko-saft på det hæderkronede udskænkningssted Café Mønten i Holbergsgade i København vil …
top
Get Adobe Flash player