search
top

Cafe Lystig – 2 Gardiner

Gule Gardiner og Klassikere

By: København, Danmark

Når man er en cafe som kalder sig Lystig, så bliver man nysgerrig.

Det siges at man får kun et forsøg på at lave et førsteindtryk. Så må man sige det ikke er specielt vellystigt. Tjeneren har mere interesse for sine Facebook, end at tjene. Når den lystige tjener til slut kommer vælger han at tale lystigt svensk til mig, samt kalde mig svensker. Udover det så er ølhanerne lukket PGA ferien. Vi nærmer os hurtig en ener. men, vi synes at alle fortjener en ny chance, så vi går ud igen, og kommer ind igen.

Man kommer ind til et rigtig godt lokale, med brystpaneler i lyst træ, med grønt over brystet. Alt velplejet og flot, med bænke og borde. Det er faktisk lidt flot

Baren ligger længst inde. Den er i mahogni  med rammer  af stofstruktur rammer ind i fronten. Der er tre fadøl som er sat ud af drift, men godt flaskeøl.  De har også fiskebombe i stedet for jægerbomber, de smager lystigt og udmærket.

Når betjeningen har lagt mærke til at du ikke er svensk, så fungerer den udmærket.  Klientellet er lidt ældre end mig og venlige.

Et godt sted for rygeferie.

Værtshusguide - Gule Gardiner og Klassikere

Du finder den Lystige Cafe her.

Dagens Ølcitat:
Arbejde er den drikkendes klasse forbandelse
Oscar Wilde

Værtshusguide

2 Responses to “Cafe Lystig – 2 Gardiner”

 1. Peter sommer siger:

  Ja tak for det fine besøg, mener ikke jeg har givet tilladelse til billede brug af min biks. ja FB skal også have opmærksomhed jeg har flere fan grupper på sitet. Tjeneren (værten) taler dansk, engelsk, tysk, svensk, Det er derfor jeg talte på svensk, blot for at yde lidt service. Desværre blev den Norske pige sur, uha da da. Cafè Lystig er et rent værtshus uden stof problemer. klintellet er faste gæster, studerende fra IVA, Kvickly group, samt billard fans.Lystig er kendt for sit berømte Afterski. Dette års julefester er allerede nu booket fuldt. Lystig har storskærm, Karaoke, billard, dart,bordfodbold,terningspil,backgammon osv. der er adskillige klip på youtube. Der tillades ikke misbrug /forbrug af diverse stoffer.PS Fad øl hanen er i brug igen efter ombygning af baren.
  Vel Mødt.
  Peter Sommer.

 2. jericgulgardin siger:

  Hej
  Beklager brugen af billeder inde, de er nu fjærnet fra siden. Ser frem til at komme for at smage fadøllet.
  Mvh
  Gulegardiner

top
Get Adobe Flash player