search
top

Cafe Langebro Ølbar – 4 Gardiner

In English

Gule Gardiner og Klassikere

By: København, Danmark

Klassiker dedikeret til stedet – Langebro af Gasolin

“Utrolig – da jeg gik udover Langebro ville jeg aldrig tro det gemte seg en perle under broen! Et sted med over 20 fadøl i København – selv om man har monopoløl!  Fantastisk! Håber flere følger i Langebros fodspor! Man har tjekkisk, belgisk, mindre danske bryggerier i tillæg til de fra monopolet. Burde være noget for enhver smag!”

Gule Gardiner og Klassikere

Nu har jeg været tilbage, og synes stedet faktisk næsten bedre, og det er nesten jeg får lyst til at give en 5’er.  Det er mange af de nye ølbarer, som er meget spartanske, det virker som du kun skal fokusere på øllet.  Her er det til og med hyggelig, og det forstyrrer faktisk ikke min oplevelse af øllet!

Gule Gardiner og Klassikere

Øllet er fortsat en god kombination af det gamle kedelige og det nye gode.  Man kan får en tuborg om man vil, men også fadøl fra Hornbeer, Amager Bryghus, Mikkeler for at nævne nogle.  På flaske er det også Kissmeyer.  Man får fortsat også Tjekkisk, Belgisk og Tysk øl på hanene.

Gule Gardiner og Klassikere

Lokalet er stort med et ”moderniseret” bodega look.  Farverne er lyse.  Der er bænke, sofagruppe og langborde.  Baren er stor og også holdt i lyst træ. Der er gamle billeder fra København på væggene, samt ølskilte fra bryggerierne man serverer. Der spilles dejlig blues over højtalerne. I et sidelokale er der et hyggelig rygerum, så man kan også tage på rygeferie hit.

Værtshusguide - Gule Gardiner og Klassikere

Der er en god blanding blandt gæsterne.  Gamle, unge, Business, fritid. God stemning!

Man kan læse mere om Cafe Langebro på deres hjemmeside.

Dagens Normism:
“Can I pour you a draft, Mr. Peterson?”
“A little early, isn’t it Woody?”
“For a beer?”
“No, for stupid questions.”

Gule Gardiner og Klassikere

 

Værtshuse anmeldt på Amager:

Vis Gule Gardiner København på et større kort

Comments are closed.

top
Get Adobe Flash player