search
top

Cafe Hytten – 3 Gardiner

Cafe Hytten ude

By: København, Danmark

For en nordmand er ordet hytte et positivt ladet ord.  Derfor går man ind med stor forventning. Man kommer ind og hyttefølelsen er vel ikke helt det som fylder dig, men et helt almindeligt værtshus i København. Men det er jo også et positivt ladet ord, hele eksistensen for denne blog!

Cafe Hytten - Bar 700

Når du ankommer, bliver du pænt ønsket velkommen, akkurat som på hytten. Det er et lille lokale, i 2 plan. Der man kommer ind, er der en lille bar hvor der hænger et par Dannebrog for at fremme hyttestemningen.  Der er brystpanel i palisander, med fake brunt 70er panel over. Fedt!  Der det ikke er falskt panel er der malet med Tuborg grønt.  I loftet er der flotte bjælke, som på hytten. Altså et autentisk værtshus.

Cafe Hytten inde 1 700

Videre går du op et halvplan, hvor der er slidte båse og Tuborg grønne vægge på 80er glasfibervævet tapet, samt spillemaskinerne

Cafe Hytten - inde 700

Øllet er billigt. Der er mange mennesker og skæbner, de fleste er nok lidt over middagshøjden.  Men stemningen er høj og god, og latter og smil får dig i godt humør. Der er god klassisk musik over højtalerne.  Før åbnet det for morgen tørste kl 06, men selv de sover lidt længer nu, og det åbner kl 12.

Cafe Hytten oppe 700

Dette er et godt sted for rygeferie.  Du finder hytten her.

Første gang anmeldt 14 dec 2009.

 

Værtshusguide - Gule Gardiner og Klassikere

De får en 2’er da de ikke haver fadøl, og ingen hyttestemning.  Du finder Hytten her.

Dagen Beer Quote:
“I would kill everyone in this room for a drop of sweet beer.”
-Homer Simpson

Gule Gardiner og Klassikere

 

Værtshuse på Vesterbro

Vis Gule Gardiner København på et større kort

Comments are closed.

top
Get Adobe Flash player