search
top

Cafe Ellebo – 4 Gardiner

Cafe Ellebo ude 700

By: København

Kører du bil? Kører du en gang i blandt ud af København på ring 2?  Er du øltørstig?  Da har du helt sikkert set Tuborgmanden som ser meget tørstig ud og tørrer sin varme nakke, når du tager ud af byen.  Jeg bliver tørstig da jeg ser ham, og nu undrer jeg hvordan der er at slukke sin tørst inde på Cafe Ellebo.

Cafe Ellebo bar 700

Der er et stort lokale med træ halvpanel og der er malet i Tuborggrøn på væggen over.  Baren er en halv ø bar med træ overbar, udsmykket med Carlsberg og Tuborg platter. Man kan spille billard på det dominerende bord midt i lokalet.  Udover platter er der billeder fra krigstiden i 1940erne.  Det er vigtigt i disse Trumptider at huske hvad vi gik igennem den gang.

Cafe Ellebo billard 700

De spiller dejlig klassisk musik, som man skal på et godt værtshus. Klientellet er blandet.  Der er de unge studerende og værtshusrotter.  De ryger som svampe. Men der er rent og pent.

I stedet for at tage ud af byen, stop bilen, tag en øl og oplev hvad et godt værtshus kan tilbyde.

Værtshusguide - Gule Gardiner og Klassikere

Et godt sted for nordmænd på rygeferie. Her ligger Cafe Ellebo

Dagens Normism:

“What would you say to a beer, Normie?”
“Daddy wuvs you.”

Gule Gardiner og Klassikere

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

top
Get Adobe Flash player