search
top

Cafe Blomsten Nyhavn – 4 Gardiner

Gule Gardiner og Klassikere

By: København, Danmark

Man er på aftentur med madammen, og man skulle kun tage en lille hurtig øl.  Vi havde et sted i Lille Strandstræde vi skulle til, men pludselig ser vi lys i et lille vindue, og det ser ud som folk hygger sig derinde.  Jeg troede jeg havde styr på stederne rundt Nyhavn, så der er en overraskelse når jeg ser navnet Cafe Blomsten på vinduerne.  Vi går da ind med stor nysgerrighed.

Vi kommer ind i et lille røgfyldt lokale hvor stamgæsterne hygger sig til den afdæmpede jazz musik.  Lokalet er langt og smalt, med en bar inderst inde.  Den er ser ud til at være en gammel lys en, som er skåret op og tilpasset stedet, så er det plantet en metaltop på.  Men den fungerer.  Der er ikke det store øludvalg, 3 på fad, og en del på flaske.  Fadøllen er billig til at være i Nyhavn.

Gule Gardiner og Klassikere

Der er gule vægge i God Gule Gardiner stil (a.k.a GGG stil), som den andre Cafe Blomsten på Vesterbro, er der apotekerlofte. De er dog uden blomsterne, men med godt indrøgt autentisk farve.  Der er flotte lysestager og lysekrone.  Det hele er relativt rustikt.

Kunsten på væggene er af kendte kunstnere og bliver skiftet ud.

Gule Gardiner og Klassikere

Stemningen er meget god.  Kromutter Liv (i øvrigt fra vakre Vesterålen) og Krofatter Tommy, er kendt som venlige og i mødekommende.  Det var også stamgæsterne.   Der er også nogle som kommer hit før de skal til Simons længer nede i gaden, og så er det nogle som syntes det er hyggeligere her, og kom tilbage. Vores aftentur, som kun skulle være en øl, endte i en positiv overraskele og blev pga hyggelige mennesker og stemning en helaften. Er du Nordmand på rygeferie, er dette stedet:

Værtshusguide - Gule Gardiner og Klassikere

Du finder Blomsten i Nyhavn her.

Dagens ølcitat:
Der er intet i verden som den første smag af øl.
John Steinbeck

Gule Gardiner og Klassikere

Værtshuse anmeldt i indre by:

Vis Gule Gardiner København på et større kort

One Response to “Cafe Blomsten Nyhavn – 4 Gardiner”

  1. kirsten cadogan siger:

    Cafe Blomsten er det bedste værtshus i byen, masser af sjæl og hjertevarme fra Liv og Tommy. Dejlige mennesker er der altid, og vi griner meget……

top
Get Adobe Flash player