search
top

Cafe 33 – 3 Gardiner

Cafe 33 ude

By: København Danmark

Cafe 33 ligger absolut udenfor alfarvej. Den har en meget godt vedligeholdt facade, som gør at man får lyst til at gå ind.  Går man ind, vil man igen finde et typisk Vesterbro Værtshus.

Cafe 33 inde

Der er en L bar i ”mahogni” med en overbar. Bag baren er det også en telefonautomat.  Cafe 33 telefonIkke så ofte man ser det nu. De har 3 fadøl, til OK priser.  Der er halvhøjt 70er mørkt brystpanel, og 80er orange overvægge, men det fungerer!  Bordene er i flot mørkt tre ”respatex”, det er sgu gennemført!  Et stort billardbord tager den største plads.

Cafe 33 enden

Det er lokale som kommer her. Det er meget imødekommende og venlige. De er selvfølgelig meget interesseret i de enarmede banditter (kaldes de det mere, de har jo ikke den ene arm) De har også et gammel donkey kong spil. Fedt. Men man føler lidt vesterbronx stemning når men ser gitteret foran vinduerne.

Cafe 33 glas

Det er ikke særlig stor hipster faktor her, og det er jo godt.

Er man i strøget er da dette et godt sted at tage en pitstop.  Du finder 33 her. Det er selvfølgelig et godt sted for rygeferie

Dagens Beer Quote:
Etter å ha lest om alkoholens farer, kuttet jeg ut lesingen.
-Henny Youngman – Amerikansk komiker



Værtshuse på Vesterbro

Vis Gule Gardiner København på et større kort

One Response to “Cafe 33 – 3 Gardiner”

  1. Jørgen Jyde - aalborg siger:

    Fantastisk sted…de har billiard hver tirsdag fra 19-luk og er et at min favorit at deltage i. Jeg opliver de gode atmosfare og jeg helt sikkert kommer igen – jeg har mødt mange dejlige mennesker som jeg har ikke mulighed for i aalborg…det er en helt anderledes oplevelse at gå på en rigtig hyggelig bar hvor mand bliver accepteret af mennesker…ikke aalborger…

top
Get Adobe Flash player